Fuar'a Giden varmı Arkadaşlar
Kapı giriş ücreti
-Hafta içi: 10 TL
-Hafta sonu: 15 TL
Otopark ücreti 10 TL
İstanbul Autoshow 2012'ye giriş hafta içi kadın, çocuk ve üniversiteliler dahil tüm öğrenciler için ücretsiz olacak. Hafta sonu da fuara çocuk ve üniversite öğrencileri de dahil olacak şekilde tüm öğrenciler ücretsiz , kadınlar ise yüzde 50 indirimli girebilecek.
Konu Sparco34 tarafından (31/10/2012 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tüyap
Ben haftasonu oradayım =)
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Tarih?
bende pazar günü oradayımgidicekler gelecekler isim ve iletişim pm olarak atarlarsa yayan buluşma ilk olmuş olur forumda
![]()
kısmetse pazar günü bende gidicem
pazar günü baya gidenizim var o zaman![]()
Ya bu pazar yada haftaya pazar oradayım ..
İşyerim baya yakın c.tesi yada pazar bende gidebilirim k.çekmeceden geçicek olan varsa alabilir he yoksa metrobüs candırHafta içi geliceksenizde haberleşip geçebiliriz.
Sıkıntı yok. Hatta ve hatta 6 dan sonra olursa tüyaptan k.çekmeceye kadar oturan herkesi bırakabilirim.
Konu Ziyaretci040 tarafından (31/10/2012 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Valla en mantıklısı metrobüsle gitmek malum hem otopark çok para (10TL az bi para değil) hem de arabayı bırakıp yine bir dünya yol yürüyorsun. Torium otoparkına aracı bırakıp metrobüse talim..
Ben de gelebilirim belki.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
İyi ya bize bedavaymis
Zaman ayirabilirsem bu senede gitmek isterim..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
11 gel bence en son günü daha güzel şeyler oluyor eğer bilet bulup gidebilirsem 11inde gidicem
pazar günü arabayla çekilmez zaten orası
metrobüsle devam
gidelim abi haberleşiriz
öğrenci demekvay anasınınıı
öğrencilere bedava
dönmek lazım D:![]()
Bu sene öncekilerden daha farklı olacağı söylenmekte.Hanımlar ve çocuklar için de etkinlikler olacakmış.Bir de 4 modelin dünya, 31 modelin Türkiye Lansmanı yapılacak,
Ben de büyük bir ihtimalle 9 Kasım Cuma Günü orada olacağım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri