aykut_1914, LeoN48, OzzY, SYG
Polisler foruma gelip yazdıklarımızı silmeden kutlayalım arkadaşlar. Nice 29 Ekim'lere inşallah.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
aykut_1914, LeoN48, OzzY, SYG
Cumhuriyet; dili, bayragi, marsi ve baskenti, temel nitelikleri ile ulkesi ve milletiyle bolunemez butunlugu ifade eder. Bu haseple bu degerlerimizin sonsuza kadar korunacaginin unutulmamasi gerekir. 29 Ekim Cumhuriyet bayraminizi en icten dileklerimle kutlar, Aziz milletimize hayırlı olmasını dilerim.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Ne Mutlu Türküm Diyene...
Türkiye Cumhuriyetinin 89. yaşı kutlu olsun...
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun !
Konu Ziyaretci037 tarafından (31/10/2012 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.
Ankara gişelerinde 110 otobüs geri gönderiliyor, polis meclis önünde çoluk çocuk dinlemeden biber gazı sıkıyor. Cumhuriyet süper
Benim ölümlü vücudum bir gün elbet toprak olacaktır.
fakat,Türkiye cumhuriyeti sonsuza kadar ayakta kalacak ve Türk ulusu güven ve mutluluğunu sağlayan ilkelere uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
29 ekim cumhüriyet bayramınız kutlu olsun...
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize armağanı olan Cumhuriyetimizin 89 Yılı Kutlu Olsun...
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.Ata' mız nur içinde yatsın.
Çalıştığım için netten izleyip öfkelenmekten başka bişey yapamıyorum ama cumhuriyet Bayramını kutlayanlara biber gazı ve su sıkılıyor.Dağdan inselerdi davul zurnayla karşılanırlardı ama !!! Yazıklar olsun...
hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Polisleer silsin ben inadina yazarim ben TURKUM demekten asla korkmuyorum kusura bakmasin kimse ama bu hukumetten nefret ediyorum...
"Biz halkın içinden geldik biz halkız, fakirlikten geldik" diye edebiyat yapanların Cumhuriyet sayesinde bulundukları makamlara geldiklerini, yoksa fakir doğup fakir öleceklerini bile bile Cumhuriyet sayesinde makam mevki sahibi olduklarını unuttuklarına inat CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Türk bayragı ile yüreyen vatandasa veTürk bayrağına su sıkan gereksız ınsan Allah bildiği gibi yapsın senı,iki gun sonra doguya gıder ölürsun sehıt sayarlar senı oysakı daha Bayragın önemını anlamaktan acız ıken adam yerıne koyarlar senı, senın gıbı bayragının Cumhurıyetının degerını önemını bılmeyen ınsanlardan vatana mıllete ne hayır gelır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Caddeyi bir görsünler bakalım.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hepimizin bayramı Kutlu olsun
Atatürk, Kurtuluş Savaşı için Anadolu’ya geçtikten ve Erzurum Kongresi’ni yaptıktan sonra Sivas’a dönmüş, orada ikinci kongreyi açmıştı. Bu sırada lise binasında yatıyor; toplantılar yapıyordu. En basit ihtiyaçlarını bile temin edecek halde değildi; bazı geceler sabahlara kadar küçük petrol lambasının cılız ışığında çalışıyordu.
Bir aralık lise binasına baskın yapılacağı ve Atatürk’ün yakalanıp asılacağı hakkında şehirde haberler dolaşmaya başladı.
Atatürk’ün hizmetini basit fakat temiz ruhlu, fedakar bir Türk genci yapıyordu. Bu delikanlının babası gizli ve sık sık geliyor, oğluna:
-Etme, eyleme, evine dön, bugün yarın şehir basılacak, Mustafa Kemal ve arkadaşları yakalanacak. Onlar her şeyi göze almışlar, sen aileni düşün, diyordu.
Atatürk bu geliş gidişin farkına vardı, bir gün delikanlıyı yanına çağırdı ve sordu:
-Sık sık sana gelen kimdir?
-Babam!..
-Ne istiyor?
Delikanlı her şeyi anlattı. O zaman Atatürk, ona doğru biraz daha ilerledi; elini omuzuna koydu ve dedi ki:
-Hizmetinden memnunum, fakat baba hakkı büyüktür. Madem ki razı olmuyor, git! Git, fakat babana söyle ki, vatan elden giderse evladın ne önemi kalır?
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu olsun...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Herkezin Cumhuriyet bayramını kutlarım arkadaşlar. Eğer devam edebilirsek şeriat olmaz ise 90. yıldada umarım birlik beraberlik içinde oluruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri