Emrah öncelikle hayırlı olsun kardeş , koku işi inş. utandırmaz seni.Sen sat bende alırım bir taneAlıma yatkın potansiyeli olan kişileride sana yönlendiririm ...
Emrah öncelikle hayırlı olsun kardeş , koku işi inş. utandırmaz seni.Sen sat bende alırım bir taneAlıma yatkın potansiyeli olan kişileride sana yönlendiririm ...
Allah işini rast getirsin kardeşim bence rahat ol oto sektörü sürekli bir iş inşallah yürür gidersin ben daha geçen gün malum markadan 2 tane aldım ewe arabaya.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı olsun allah utandırmasın. elimizden ne geliosa yaparız tabiki.
forumdan bir arkadaş bu işi yaparsa herkes tabiki burdan alır.
inşallah yüzünüz kara çıkmasın.
biz gp'yi çok sevdik
Ürünü getirdikten sonra hem sitemiz için reklam hemde kemal oto adına seninle görüşelim.. eğer fiyat uygun gelirse toptan ankara kısmını kemal oto alabilir![]()
herzman taliplisiyim
Hocam hayırlı olur işallah.
Bende geçende sıfır araç kokusundan almıştım markanın hepsiburadadan 18TL ye.
O fiyata bir daha almam açıkçası.60 gün diyor ama 15 gün sonra belli belirsizleşti koku.Ama siz kar marjını düşük tutup Türkiyedeki Glade-airwick fiyatalarıyla satabilirseniz tahminimce tutulacaktır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hayırlı olsun
Site icin erdi bey e mail atmistim malin siparisini bir aksilik olmazsa bayramdan sonra geciyoruz.insallah abi seninlede calisabiliriz.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı olsun satılırsa tabi ki alırız
hayırlı satışlar inş. bir zirveye ulaşırsın
hayırlı olsun
ciddi derecede satış olup,kargo ücretide ayarlanırsa (çünkü 1 koku fiyatı neredeyse) sitemiz sizin öncelik yükünüzü rahat çekecektir düşüncesindeyim
ayrıca başlık açarsınız ve popüler olursak googleda o markayı aratan herkesde buraya yönlenip görmüş ve sizinle kontaga geçmiş olur belki![]()
Markayı az çok tahmin ettim ama 15 liradan satmaz bence...Çünkü piyasayı bilenler tanesi 6-7 liradan ebaydan alıyorlar zaten...Neden 15+kargo versinler ki...
Ama fiyatı rekabetçi olursa çok satar...
Keyif BMW'Dir...
emrah şevkini kırmak istemem ama tahmin edrsem c.s 3 tl benzinliklerde var şu an hemde hepsinde iyi düşünmeni tavsiye ederim...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
öncelikle hayırlı olsun
Emrah bey ilk müşterin hazır bile.
Toplu cevap vermeye calisayim benzinliklerde 3tl ye ben hic gormedim 10.000 tane aliyorum ve bana 3tl ye gelmiyoro farkli bir kokudur yada sahtedir yada farkli cesitleri var onlardir.disarida 15 tl ye satiliyor web sitelerinde 12tl+kargoya gidiyor.diger kokular gibi maalesef ucuza alamazsiniz.bir yola ciktik kismet artik..
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
emrah hangi cesitlerden getiriosun? giden cesitleri belirleseydik. yoksa paketi onlar mi ayarliyoatiyorum 100 buble gum aliosan 10 tane nane almalisin vb. gibi mi yoksa cesit ser mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri