karartılmış far kullan bence angelların modası geçti![]()
Arkadaşlar bende angel far var ancak istediğim verimi alamıyorum ışık seviyesi bi türlü istediğim seviyeye çıkmıyor.Orjinal fara dönücem ama sade olmasını istemiyorum komple far karartma mı daha iyi olur,yoksa önerdiğiniz bi şekil var mı?
karartılmış far kullan bence angelların modası geçti![]()
arabayı aldığım da angeller vardı üzerinde hoşta bi görüntüsü var ama gece yola çıkamıyorum xenon far var yine de ışığı emiyo resmen.komple karartma aklımda var ama daha güzel bi şekil bulabilirsem hemen orj. dönüş yapıcam![]()
karartma iyidir hocam..
bendede angel+xenon var normal far kadar aydınlatmıyor ama gece ben bir sıkıntı yaşamıyorum.Gözlerim 1.5 numara miyop.Farlar ayarsız olabilir mi acaba
bilmiyorum olabilir ya da ben beklenti mi fazla yüksek tutuyo olabilirim.ben istiyorum ki dolu dolu her yeri aydınlatsın.bazen bakıyorum karşıdan gelen arabanın sis farları benden çok ışıtıyor![]()
bence ya xenonun kelvini yüksek ya farlar ayarsız yada mercekli fara alışamadınmercek olduğu için heryerden ziyade yolu aydınlatıyor.Normal farlar çok daha iyi aydınlatıyor ama angeller ile ben uzun yol yaptım bir sıkıntı çıkarmadı.Karşıdakinin gözünü alıyor ama
![]()
çok şikayet oluyo gerçekten karşıdan gelenden çok küfür yiyoruz arabaya binerken bende senin diyorum daha en baştanbana orjinal far yolu gözüküyo gibi
![]()
Karartma en güzeli eğer bixenon değilse farlar.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kararttır farları orj. on numara aydınlatıyor.
önerileri dikkate alacağım teşekkürler![]()
95+ HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri