angelmı yoksa kendi farlarınla oynanamı. öğrenmemek değil sormamak ayıp. yardım lütfen.
angelmı yoksa kendi farlarınla oynanamı. öğrenmemek değil sormamak ayıp. yardım lütfen.
bence sadece far karartma
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
far karartma bütçeyi zorlarsanız dayline veya daylight
zorlarken ne kadar mesala zorlarım
far karartmayı 100-130 lira arasına yapıyorlar daylightlar 450 den başlıyor daylinelar 475-500 civarı
versene su farlarını bana200 bide benim farlaraı veriyim. ölücükten değil. alışverişimiz olsun.
D
elimde karartılmış var 320 lira istiyorum ama ufak birşey yaparım su alma felanda yok.
bilyorum ben ölücü.200 verdim ölücü dedin.
yanında kendi farlarımıda veriyorum yap 1kıyak
o farlar işime yaramayacağı için birşey yapamam 200 lira verebiliyorsunuz bende size 290na bırakıyorum 90 lira daha bulun anlaşalım![]()
satarsın sen ya . topluyoruz işte yap bi kıyak.
290 son diyorum.istersen 220 liraya orjinal var onları vereyim 100 lirada karartmaya ver gene aynı hesaba gelsin
ayrıca şuanki benim farlarımdan bahsetmiyorum
![]()
hanımın cüzdanı patlattım 20 daha çıktı![]()
290 son daha inmemfarlarda bunlar cincik gibi maşallah
Tofaş - Fiat Far 320 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 55258872
yıktın benibari angel alıyım nerden alıyım onu söle bari.
Mert olum hiç pazarlık etmiyon, 289 desen alacak abi![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hahahaha . cimri ya bide puntocu olacak
tamam 289 lira yaptımsahibindende 320 yazdım get ile alınırsa o fiyat ama elden alırsanız fiyatı düşerim sahibinden komisyon aldığı için o yüzden öyle yazdım
faturasız 240![]()
18 kdv istemiyorum
![]()
yok 290 son vallahi billahi düşmem![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri