İyi bir oto aksesuar-Tuning-Yedek parça gibi geniş bir ürün yelpazesi olan bir iş olabilir..Nettenden isim yaptınmı iyi gider gibi..Yanlız bu bütçeni anlayamdım 30-40-60-70-80...30 mu 80 mi?
Ben simit sarayı düşünmüştüm daha önce.. tanıdık olunca değişiyor mu bilemem fakat 250 Bin TL minimum bedelle başlanılıyor.. Şunu unutmayın ticarete atılırken tutunabilmek için kenarda da biraz para bırakın.. mevcut paranızın %25 ini sermaye olarak ayırın.. %75 i ile yatırım yapın..
Türkiye’nin en büyük 100 franchise şirketinin yeni hedefi / 1 - Hürriyet
Bu link size az da olsa yardımcı olacaktır.. Biraz inceleyin.. Kahve diyarı gibi mağazaları o tarz cafelerin mevcut olmadığı ilçe veya şehirlerde yapmayı düşünün.. çok tutacaktır.. Misal Tekirdağ çorlu da açıldı.. ramazanda bile ana baba günüydü.. Çünkü o ilçe de o tarz bi yer yoktu ihtiyaçtı.. yeri Çok çok süper olmamasına rağmen çok iyi iş yapıyor..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
bilmediğin işe para yatirmamanı öneririm ya da en azından iyi bir piyasa araştirmasi yapman gerek kirası vergisi iviri ziviri açacagın dükkanın semti maliyetlerini ve gelirlerini iyi hesaplaman gerek en güzeli kendi bildiğin iş üzerine bir iş kurmak ama yine de iyi düşünmelisin derim..
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Bencede gıda ama Benim elime para geçse ben gidip çorlunun ortasına uçak HANGARI gibi büyük bir BAR açıp çorludakilerin tek alışveriş mekanı olan ORİON dan kurtarırdım. ve Saglam bir BAR yok oralarda.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
çiğ köfte,
oto yıkama geliyor aklıma ilk olarak![]()
www.bayimolurmusun.com.tr değişik fikirler verebilir...Ne iş yaparsannız yapın işin başında olmazsanız bence zor olur..
Konu 06kaymak tarafından (04/10/2012 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
bence her ne yaparsan yap üretim yerine al-sat yap daha iyi. sektör olarakta önerim bebe malzemeleri satabileceğin şık bir mağaza açıp bol çeşit bulundurup güler yüzlü olman.![]()
Restorant yada hiç olmadı islicek ihtiyac olan bir yerde doner pide kebap tarzı ve paket servis ,Cafe'de cok güzel bı fikir olabilir.
Bir diğer alternatifde araba alım satım oto aksesuar ve yıkama
Otomobil,saglık gıda bu sektörlerde yatırım su sıralar en dogrusu
İmza kurallarını gözden geçirdim
Aç bir dükkan raf ve standlarını oluştur... Ben sana kemer, cüzdan vs. göndereyim sat... Güzel ekmek yersin...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri