Oyundan pek anlamam öylesine denemek amaçlı almıştım, oyunun adı Bionic Commmando
Ekran kartı nvıdıa geforce 610M 2GB...
Sürekli oyun karakterinin baktığı yere göre saniyelik bulanıklaşıp netleşiyor görüntü...
Oyundan pek anlamam öylesine denemek amaçlı almıştım, oyunun adı Bionic Commmando
Ekran kartı nvıdıa geforce 610M 2GB...
Sürekli oyun karakterinin baktığı yere göre saniyelik bulanıklaşıp netleşiyor görüntü...
siz notebook almışsınızbionic commando oyununu yüksek grafikte açtıysanız böyle bi durumla karşılaşmış olabilirsiniz
oyun içinde bulunan ayarlardan grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.. ekran kartınızın yongası nvidia 610 gt yongası ancak sanıyorum 128 yada 64 bit ekran kartı bu yüzden görüntü ayarlarını düşürürseniz bu problemi çözmüş olursunuz
tavsiyem grafik ayarlarından "VSYNC = OFF , ANTI ALLISING = OFF , ANTI STOCKOPE = OFF , SHADOW = LOW)" ilk olarak yukarıda verdiğim özellikler bulunuyorsa onları off yapmanız..
Konu dicaser tarafından (27/09/2012 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
oyun içinde söylediğin ayarlara girdim video diye geçiyordu fakat dediğin gibi senin yazdığın ayarlar yok sadece şöyle diyor
Vıdeo settıngs
Resolutıon 1366X768- 60 Hz
Aspect Ratıo 16/9
Gamma -1
Apply
Fakat oyunun kutusunun arkasında ekran kartı gereksinimi olarak nvıdıa geforce 7800 serisi veya üzeri, ATI radeon x1900 veya üzeri VRam:512Mb yazıyor, bunu nasıl böyle çalıştırdı acaba bit mi düşük kalıyor, benim ekran kartımda bir sorun yoktur değil mi, yani kart sağlamdır ama bulanıklaşma ve netleşme özellikten kaynaklanıyor öyle mi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri