Burayi iran zannediyorlar cunku.
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
***Konumuz dışında olduğunu biliyorum....ANCAK***
Arkadaşlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ acaba neden sakal bırakıyor.....
Bugüne kadar diğer bakan ve vekiller bildiğim kadarıyla sakalsız idi... Uzun süredir dikkatimi çekiyor ve Neden?? demekten kendimi alamıyorum...
Ciddi anlamda merak ediyorum.Bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bu konuda lütfen aydınlatsın.
( Eleştiri amaçlı açılan bir konu değildir. Sadece merak ediyorum... )
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Siz sorunca benim de aklıma şu takıldı, acaba bir tüzük falan mı var sakal la alakalı o yüzden mi soruyorsunuz?
Eğer öyle bir tüzük vs yoksa, anormal bir durum da yok ortada.
Kesme zorunlulugu yoksa bırakır , Canı ister bırakırr , seviyodur bırakır , Cildinde problem vardır bırakırr bırakırdaa bırakırr![]()
Çok enteresan bir soru? Sanırım siz bunun altında farklı bir neden arıyorsunuz? Acaba birçok kişi de böyle mi düşünüyor? Arkadaşın dedigi gibi bırakırda bırakırda bırakır. Bir sürü nedeni vardır.Siz neden bıraktığını düşünüyorsunuz.
Dinimizde sakal bırakmak sünnettir zannederimki o yüzden bırakıyor olabilir.
Meclis'e o şekilde girmek sermi ben onu merak ediyorum.
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
For the Horde!
Terorist girebiliyorda sakallimi giremeyecek alemsiniz
sakal bırakmak alemlerin efendisinin sünneti , bırakanları eleştirmek te sorunca elhamdülillah müslümanım diyenlerin sünneti .
Neden kesmediğini duymuştum baya oldu duyalı, sakalını biri sünnetlemişmi, okumuşmu ne o yüzden kesmiyormuş.
Bakan dediğin temiz olcak arkadaş sakal bırakmak sünnet olabilir ama kurumsal bir işleyiş çerçevesinde sakal bırakmak olurmu hiç? askeriyede ozaman herkez sakal bıraksın bütün şirketler sakallı adam çalıştırsın herşeyin usulü vardır, bakan dediğin böyle olmamalı bence..
tüm dertlerimiz bittide sakalamı geldik şimdi ...
konu kilitlenmiştir..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri