Almayi dusunebilirim ama once iphone u,un kontratinin bitmesi gerek ;)
Sent my iPad 2 using
Printable View
Almayi dusunebilirim ama once iphone u,un kontratinin bitmesi gerek ;)
Sent my iPad 2 using
bu marka düşkünlüğü nedir yaa herkes Samsung da kullanmıyor zaten demek ki o da başarılı o zaman :) insanlar ürünlerin özelliklerini karşılaştırır ihtiyaçlarını göz önüne alır fiyatına bakar karar verir, sözleşmesi mi var İphone alan her yeni çıkan modeli de alacak diye.
biraz da ekonomiyi düşünmek lazım unutmamak gerekir ki bu ürünler Cari Açık miktarını artırmakta, krizin ekmeğine yağ sürmekte ve ABD ekonomisine destek bizimkine de köstek olmaktadır. Basın açıklamasında ABD ihracatına en az % 0,5 katkımız olacak demiş Apple CEO'su...
Iphone u işsizinden burjuvasına herkes kullanıyor yahu :)
Bence ekranın büyümesi ve telefonun incelmesi olumlu bir özellik.Satış miktarını arttıracaktır yeni seriyle.Ancak bana göre Apple ın ikinci bir iphone modeli (daha küçük) çıkarması lazım, mesela iphone mini:) Bunu alabilirim çıkarsa..
Çıkmasına sevindim 4s fiyatı önümüzdeki aydan itibaren düşer :) onu alırız ben uçuk bi fark göremedim ekran dışında
Yalniz dostum soyle bir problem var. Apple yeni bir urun cikarttigi zaman bir once ki cihazina uyguladigi surumlerde ram hizini dusuruyor. Soyle yani 4S ile beraber ios 5'i cikardilar ama iPhone 4 icin yayinlanan ios 5'te ramlimitor vardi. Ram kisitlayici ekleyip yeni cihazi almaya zorluyorlar. 5 ciktiktan sonra 4 veya 4s alacaksaniz. İkinci el ve ios sisteminden anlayan birinden almanizi tavsiye ederim. Cihazlarin shsh kayitlarinida alirsiniz adamdan ve ios 4'e indirgeyebilirsiniz. Bende iPhone 4 kullaniyorum. Ve ios 5'i denedigimde cihaz felaket yavaslamisti. Jailbreak ile bu sorunu biraz astik fakat ios 4 donunce inanamadim arada ki farka.
Bu arada iPhone 4-4s icin jailbreak uygulamasi ihtiyaci olan arkadaslar benimle iletisime gecebilirler. İos hakkinda bir miktar bilgim vardir. Seve seve yardimci olabilirim.
Sent my iPhone using
5 yıllık Apple kullanıcısı olarak söylediğiniz bir kaç şeye maalesef katılmıyorum. Şu andaki iki cihazımda da IOS 5.1.1 Kullanıyorum (iPhone 4 Orj, iPhone 4s Absinthe v2.0.4)
iPhone 4'te IOS 5 yüklüyken bir yavaşlama söz konusu değil. Belki yüklediğiniz .ipsw dosyasında yada JB tweak'lerinizden birinde problem oluşmuş olabilir. IOS'a ram limitor koyulması çok ciddi bir iddia ki ben JB ile de tüm verilerimi kontrol ediyordum. RAM, şebeke yüzdesi, Wi-Fi çekim gücü gibi.
IOS 5 ve iPhone 4'te böyle birşey söz konusu değildi.
Bir anlamda haklısınız; IOS 6'nın yüklenebileceği cihazlar listesinde iPhone 3Gs'te var ancak ben verimli çalışacağını düşünmüyorum. Çünkü IOS 5'te de verimli çalışamayabiliyordu.
IOS 6 ile iPhone 4s'in çok başarılı olacağı kanaatindeyim.
Aşağıdaki bağlantıdan 5 ile 4s ve 4'ün karşılaştırmalarını bulabilirsiniz.
Apple - iPhone 5 - Compare specifications between iPhone models.
5 ile arasında LTE, Ön kamera iyileştirmesi ve ekran dışında değişime değer çılgın bir fark yok..
Bilgilendirmen için teşekkürler arkadaşım ama ilk çıktığından beri belkide ilk iphone alanlardan biriyimdir ciğerini bilirim o telefonun :) parçalayıp toparlayacak kadar yani Jailbreak olayını biliyorsan yapamayacağın hiç birşey yoktur iphone de şu an 3gs kullanıyorum 4s bilerek almadım 5te ahım şahım bişey çıkar diye kasa belki değişir diye ama yok o yüzden alacağımı sanmıyorum Jailbreak konusunda ve program konusunda ihtiyacın olan bişey olursa herzaman buralardayım
CNET Asia Community Blog Entry ? iPhone Clone ? Mini iPhone m888a « Hong Kong Tech Phooey
abi şöyle bi resim var. muhtemelen doğrudur..
sayfanın başında klon olduğu, yani çakma olduğu yazıyor zaten.. yazmasa bile çok belli; tamamen uydurma bir şarj cihazı, pili takıp çıkarmak için kapak ve kötü plastikten kulaklıklar... iPhone Clone, Mini iPhone m888a - CNET Asia Blogs: HK Tech Phooey burada teferruatlı incelemesi var
ben katılıyorum bu konuya, 3gs kullanıyorum ama her güncelleme geldiğinde telefon çekilmez hale geliyor bazen çıldırtıyor. yavaşlığı ötesine geçiyor daha önceleri böyle değildi defalarca programları sildim her şeyi sıfırladım fakat yinede aynı..
Bende 5 bekleyenlerdendim ama bu şekilde bir cihaz benide hayal kırıklığına uğrattı belki şarj süresi için düşünebilirim ..