ya ben sunu merak ediyorum normal doğummu sezeryan mı çok merak ediyorum bu işin peşini kesinlikle bırakılmamalı
gözümden nasıl yaşlar süzülüyor o kadar çok üzüldüm ki ya aynı şeyi kendi basıma gelenleri düşündüğümü hayal ediyorum çok acı çook acıdanda öte benimde başıma gelirse ölmek isterdim ama bu seferde o küçük yavru melek var oda olmuyor yalnız bırakamazsın hiç çok çok zor.......... allah yardım etsin...
ya ben sunu merak ediyorum normal doğummu sezeryan mı çok merak ediyorum bu işin peşini kesinlikle bırakılmamalı
Çok acı..Çok zor..Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum hayatta yaşanacak en büyük acı olsa gerek.
Öyle üzüldüm ki anlatamam sabırlar diliyorum aileye.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
vay enginim vay güzel kardeşim,avuçlarına tarifsiz bir mutluluğu tutuşturupta ardından hayat arkadaşını koparıp alması ne büyük bir acıdır Allahım...şimdi okuyunca gözyaşlarına boğuldum,facede yazdıklarını okuduktan sonra kahroldum,senin gibi delikanlının kaderi böyle olmamalıydı,eşine Allahtan rahmet,sanada peygamber sabrı diliyorum komutanım...başın sağolsun,mekanı cennet olsun....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Allah rahmet eylesin. Çok acı bir durum allahtan yakınlarına sabır diliyorum. Çok zor...
Allah rahmet eylesin abi. Allah büyük sabırlar versin.
...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yazacak bir şey bulamıyorum. Tarifsiz bir acı. Allah Engin kardeşime ve sevgili eşinin mirasları olan güzel çocuklarına sağlık ve uzun ömür versin...
doğum normal doğum olsaydı benimde aklıma gelen şey bu oldu...ama sezeryan ile doğum oldu.
arkadaşlar doğumdan sonraki 12 saat geçen süreçte herhangi bir sıkıntı yoktu zaten.nalan ablamın beynine giden damarlardan birinde kan pıhtılaşması sonucu vefat ettiğini söyledi engin abim.herhangi bir ihmal söz konusu değil.allahın takdiri diyebiliyorum sadece.
bu acıyı anlatmanın yada tarif etmenin hiç bir şekilde mümkünü yok.kelimeler zaten anlamsız kalıyor bu durum karşısında.
allah geride kalan canlara sağlık sıhhat uzun ömür ve dayanma gücü versin.
yeni doğan bebişimizin adıda raife beren olmuştu.
abisi berke isminin NALAN BEREN olmasını istedi.bebişimizin adı nalan beren.
Başları sağolsun. Geride kalanlara sabır diliyorum![]()
Allah sabırlar versin
Çok üzücü Allah rahmet eylesin..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Sözün bittiği yer.Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Nalan Beren'e de Allah
uzun ve sağlıklı ömürler versin sizlere de sabır.Başka ne söylenebilir ki...
Allah rahmet eylesin Allah sabır versin...
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle buradan baş sağlığı dileyen, acımızı paylaşan ve üzülen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.
Hayatımız tamamen değişti, yeni bir hayat başladı artık. İki çocuk şu an elime bakıyor ve ben onlar için ayakta durabiliyorum şükür. İlk zamanları doktorsuz ve ilaçsız atlatmayı başardım. Bu aralarda kafam çok karışık çünkü bildiğiniz herşeyin anlamı ve öğretisi değişiyor. Kavram kargaşalarına düşüyorsunuz ancak bunlarda zamanla bir yoluna girecek diye inanıyorum.
Allah hiçbirimize böyle acılar yaşatmaz inşallah, hepiniz sağolun, var olun.
Ayrıca bebeği olan tüm arkadaşlarım lütfen sevginizi ve mutluluğunuzu doyasıya yaşayın, çünkü hiçbir saniyeyi geri alma şansı yok...
GP in mirror is faster than they appear !
Ben konuyu yeni görüyorum..
Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin sizinle birlikte..
Ayrıca geç oldu ama başınız sağolsun abicim..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
ben de konuyu yeni görüyorum başınız sağolsun Allah size ve çocuklarınıza uzun ömürler nasp etsin inşallah
Konuyu yeni gördüm. allah rahmet eylesin başınız sağolsun. Acı ama gerçek ölümde yaşamın bir parçası. Babam genç yaşta vefat edene kadar bende bu gerçeği anlamıyordum. Ama ne olursa olsun hayat devam ediyor. Etmek zorunda. Sizinde söylediğiniz gibi çocuklarınız için yaşamalısınız. Allah yardınmcınız olsun
...Allah sabır versin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri