Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok zor bir durum.Allah geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin, kalanlara sağlık versin, Allah kimseye böyle acılar göstermesin.
Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok zor bir durum.Allah geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin. Kardesimize sabır versin. Bebegimize ömür versin saglık versin Allahım
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olur inşallah. Rabbim geride kalan kederli ailesine sabırlar versin. Çok zor bir durum.![]()
Epey zamandır birşey okuyup duyduğumda bu kadar yüreğim sızlamamıştı, yüce Allah geride kalanlara sabır, yavruya da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Allah rahmet etsin. Geride kalanlara Rabbim sabır versin.
ALLAH'ım geride kalanlara sabır versin. Çok zor gerçekten. mekanı cennet olsun.
inanılır gibi değil, Allah rahmet etsin. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
Allah rahmet eylesin.Okurken gözlerim doldu benimde yeni 2. bebeğim oldu çok güzel bir duygu oluyor ama bu arkadaş neye sevinsin neye üzülsün.Allah düşmanımıza bile böyle acılar yaşatmasın çok kötü ve çok zor durum.Geride kalanlara Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin.sabırlar versin
Allah rahmet eylesin...Allah dayanma gücü ve sabır ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin, arkadaşa sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara Allah sabır versin, Allah kimseye böyle acı göstermesin
Rabb'im rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Allah sabir versin. Zor cok zor..
StrucTuraL EngiNeeR
Allah rahmet eylesin.
çok acı...
Allah rahmet eylesin.
biz gp'yi çok sevdik
Allah gani gani rahmet eylesin, taksiratını affetsin ... çok zor, kalanlarda sabır ihsan eylesin...
Allah Rahmet Eylesin... Kalanlara sabır diliyorum..
engin abinin bebeği ile yaklaşık aynı anda benimde bir kızım oldu, foruma mutluluğumu paylaşmak için girdiğimde acı haberi gördüm, bebeğimin olduğunu yazamadım, hala kendime gelemedim allah sabır versin, mekanı cennet olsun, bebeğine allah sağlık uzun ömürler versin.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri