Serhat, sıfır olsun ikinci el olsun, sportif olsun standart olsun bence tüketim önemliyse direkt dizele yönelmelisin.Hele bir de sıfır alıyorsan, yepyeni aracı götürüp lpg üstasına teslim edemem ben.Sistem uyumundan öte işçilik çok önemli, lpg yi sorunsuz kullanan arkadaşlarım olduğu gibi sıkıntı yaşayanlar da mevcut...
Konu ABNEW tarafından (05/09/2012 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
Şimdi sitesine baktım Serhat, 1.5dci dynamique 54400TL Bunun bir miktar pazarlık payı vardır.Bir de dediğim gibi Oyak İndirimi imkanın varsa çok çok uyguna gelir.Motor, tasarım ve tüketim olarak tercih edilebilir kesinlikle.Üstüne lpg masrafın da yok :
1.6 dCi energy gelince gözüm 1.5 leri görmez oldu abi
8V olmasından mıdır nedir 110 hp HDİ ile kalkışta aralarında çok fark oluşuyor maalesef
Abi gerçekten çok teşekkür ederim ama renault alacaksam eğer daha pahalı bile olsa kırşehirden alırızhafiften şehir milliyetçiliği var bizde
![]()
Keyif BMW'Dir...
Serhat, 1.5dci yi Mercedes, A Serisinde kullanmaya başladı.Sen boşver diğer şeyleriFiyatı bütçene uyarsa kaçırma derim hem ekonomik hem sportif
![]()
Parayı kullanacağım başka bir yer çıktığı için limit 35000 lira oldut jet sport veya bravo turbo sport ihtimali güçlendi...
Keyif BMW'Dir...
50 değil 60bin telen bile olsa Bravo Turbo Sport10 numara seçim Serhat Bakalım hangimiz daha önce alıcaz durumdan benide haberdar et
![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Sıkıntı yok ben yine 50tl lik gaz alırımEn azından yaktığının hakkını verir, Atın iyisinden arpa esirgenmez müdür...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
35000 liraya hangi araç günceli![]()
Keyif BMW'Dir...
Bravo turbo sport derim karşıdaki hastahanede bi doktorda var her geçişinde iç çekiyorum... tüpte de sıkıntı olmaz mis gibi binersin...
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 99200488Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96358869
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66171005
Peki sizce hangisi?
Keyif BMW'Dir...
Serhat, ilk ilanı öneririm.Hem ekstra donanım olan lav kırmızı renk hem km si düşük.Bir de diğer iki ilanda kaza, değişenden bahsedilmemiş.Muhtemelen kazalıdır.Ancak lav kırmızısı kazasız boyasız diyor
Bu arada bütçe düşmüş yahu ?![]()
Konu ABNEW tarafından (14/09/2012 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: laz kırmızısı lav kırmızısı yapıldı :)
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 99200488
Bu araç güzel duruyor km side iyi boyada yokmuş
Sorma Arda Abi iş hayatına erken başlayınca paranın bir kısmını oraya aktardık
Benim de aklımda lav kırmızı olan araç var ama maalesef beyaz+skydome un gösterişi yok bu araçta...
Bu arada beyaz araçta ön çamurluk değişmiş ve arka kapısında boya var..ve de uzatılmış garanti...
Beyaz +skydome olsa düşünmeden alırdım ama rengi çok hoşuma gitmedi...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri