Para işe gitmişse boşver canım iyi yapmışsın ;)
İkinci elde aracın kaza, bakım durumu, km si çok önemli.Bu yüzden temiz, sorunsuz olanı al derim renge, cam tavana falan bakmadan...
Printable View
Sen 155'lik bir MiTo al en iyisi.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Serhat, sen daha çok c segmentine baktığın için, sana mito önermedim ama b segmenti için bu seçeneği kesinlikle düşünebilirsin.155bg lik mito bildiğin Bravo sport motorudur.Bu araca lpg oluyorsa mitoya da olur yani.Bunun dışında 1.6 jtd lerini de düşünebilirsin 120bg ve 320nm torkla bu araç oldukça iyi performans gösterir...
Arda cevabi vermis. Bende hemen bir ekleme yapayim. Alfa bu 2 modelle (Giulietta, MiTo) cok ciddi ilgileniyor TR'de. Sikinti olacagini sanmiyorum yani. Hos gerci su an satilan 2 model ama, degerlendirilmeli.
Araci degistirme zamanim gelince kesinlikle tercihlerim arasinda olacak :)
Mito benim de ilgimi fazlasıyla çekiyor, özellikle DNA sürüş modları çok cezbedici.. Tek sıkıntı Türkiye'de toplasan 3 tane 2. el dizel var ve elden çıkarması zor bir araç gibi görünüyor. Yoksa bu kasaya 120 hp 1.6 motor efsane olmalı..
Cüneytin de belirttiği gibi bu iki modelle Alfa Türkiyede atağa geçti.Son iki yılda satışları eskiye oranla önemli ölçüde arttı,
8 C, 4C bizleri aşsa bile oldukça başarılı olacaklardır Avrupa genelinde.Bir de Alfa&Mazda ortak çalışması var, 159 un yenisi beklenmekte,
Kısacası beğeniyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin :)
, Alfa maliyet kaygısı yüzünden 1.6 jtd yi mito motor gamından çıkardı.O yüzden satış ve ikinci el miktarı düşük.Sıfır için tek dizel seçenek şuan 1.3 jtd 95bg ki bu da oldukça yeterli.Tabi ben de isterdim 1.6jtd li mito görmek.Benzinli 2. el modeller fazlaca mevcut...
Biliyorum Arda Abi. 2011 1.6 120'lik dizeller için son yıldı, o yüzden bu araçlar benim gözümde daha bir ayrıcalıklı. Yazın deneme sürüşünde benzinli otomatik 135 hp'lik mito beni oldukça etkilemişti, ilk defa bir arabanın ruhu olduğunu hissettim kullanırken..
Aranan kan bulundu :) ford focus 3 titanium :) Yardım den tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)
ÖTV zammı dedikoduları beni baya korkuttu :D
Serhatcığım inşallah hakkında hayırlısı olur focus güzel araç..
Gözünaydın Serhat, mantıklı bir seçim olmuş,
Kazasız sürüşler...
Hayirli olsun Serhat. Ford her zaman dayanikli arac yapar. Resimleri bekliyoruz.