e90 3.20 i bulunur ama e90 3.20ci yani e92 o fiyata imkansız abi...Eğer varsa da motoru falan yoktur herhalde :D
Printable View
serhat gel vereyim benim arabayı :)
Sıfır bravo yada dizel full Octavia düşünürdüm.
Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance 2011 Model 49.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 97656669
Serhat, 50000TL ye ikinci el model farkı olmak kaydıyla neredeyse istediğin tüm araçları olabilirsin:) Ancak ben olsam 50000TL verip 2. el araç almam, sıfıra yönelirim kesinlikle,
-Benzinli Alfa modelleri 50000li rakamlara satılmakta,
-Golf, Jetta 1.4, 1.2 Tsi düşünebilirsin,
-Leon -kasa değişimi olacak ama- alınabilir,
-Skodanın Yetisi bence çok güzel 1.2Tsi olabilir,
-Ben pek beğenmesemde Astra şu aralar çokça satılmakta, beğeniyorsan düşünebilirsin,
-Civic Hb -fiyatını bilemiyorum- tercih edilebilir,
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hayırlısı olsun diyelim...
Sağol abi ama dediğin araçların hepsi benzinli :( Leon dizel aklımda ama kasa değişimi kafamı karıştırıyor.
TSİ motora LPG dönüşümüne cesaret edersem de tercihim scirocco olacak.
Astra beğendiğim bir araç ama 95 hp dizelini alıp sağda solda madara olmaya hiç niyetim yok :)
Ford focus 1.6 125 hp düşünüyordum ama atmosferik olduğu için çok tat vermedi bana.
superb güzel tercih olur serhat dizeli oldumu bide
Skoda Superb 1.6 TDi Comfort 2011 Model 51.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 97882191
Dizel olacak diyorsan, motor odaklı düşünürsek dci, ve hdi-tdci leri tercih edebilirsin rahatlıkla.Renaultun dci si şuanda Mercedes kaputunun altında, PSA-Fordun dizeli ise BMW kaputunun altında :) Neticede 50000TL ye dizel 308, C4, Focus, Megane bulabilirsin,
Scirocco ise tamam peynir ekmek gibi satan bir model ama ben bir türlü beğenemedim :)
Yok abi benzinli olabilir ama yeterki sorunsuz ve ucuza LPG olsun. Bundan önceki aracım 308 olduğu için bu sefer peugeot-citroen istemiyorum açıkcası.
1.6 dci energy gerçekten çok isterim ama 60000 lira istiyorlar.
Scirocco ya gelince beğendiğim bir araç ama param 200 hp RCZ ye yetse bakmam bile :)
alfa romeo giulietta 1.4 170 bg fena :)
Nissan Juke dıesel
serhat su an 5500 tl ye prıns lpg taktırmak uzereyım benım tsı motora ... al bı leon fr çak üstüne lpg yi daha ne diyeyim...gercekten ya bıraz önce siteyi de gezdım 2012 leon fr 43900 pazarlıkla 43000 seviyesı bulunabılır rahatlıkla bu fıyat bu donanım bu sekıl bıde kırmızı alırsan daha ne olsun.ayrıca bu arac 1.4 tsı...şiddetle öneriyorum ...style donanım dizel leon 47600 oda düşünülebilir.
1.4 120lik giulietta alabilirsin. 170lik dizel kadar pahalı 60bin ve üzerinde. Multiair'e lpg uyumu belirsiz.. Ama 1.4 120lik sorunsuz olur.
Citroën C5 1.6 HDI SX PK 2009 Model 41.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 98027939 sadece örnek olsun diye koydum kesinlikle yeni kasa c5 düşünülmeli :D :D
Şimdiden hayırlı olsun Serhat seçimin ne olucak merakla bekliyorum :)
Arda abi konu dışı olucak ama bu durumda BMW PSA-Ford olayını şuan gördüm ve çok şaşırdım girdim BMWnin sitesinde 1.16D için karma tüketim 3.8 görünüyor focus içinse 4.5 bu değer bence önemli bir fark bu neden bilgin var mı? Aklıma yazılım ve şanızman geldi ama tahmin sadece. BMWye helal olsun Fordada yazıklar olsun diyorum. 2.0 TDCi ve 3.20D dede motor aynı mı peki?
Aman abi dur prins yerine Vialle yi araştır kesinlikle çok kaliteli bir kit. 4500 peşin ve her arabaya ayrı montaj listeleri var.
Cevap: VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi
Yazdım listeye :)
[QUOTE=OzzY;730245]Şimdiden hayırlı olsun Serhat seçimin ne olucak merakla bekliyorum :)
İnan ben de çok merak ediyorum Ozan :)
değil hocam 1.6 112ps'lik motor için geçerli bir anlaşma o. PSA grup satıyor motoru. Mini Cooper D'de aynı motoru kullanıyor.
Keza PSA/Ford dizelleri mazdalarda da yürüyor. Ayrıca focuslardaki de aynı motor değil bildiğim kadarıyla.
Bu arada serhat, ben giulietta test ettim ancak dizeldi. Yine de hayran bıraktı.