hocam ikitellideki İstanbul hospital da bu işler ile uğraşan cildiye uzmanı var bence ona git..
hocam ikitellideki İstanbul hospital da bu işler ile uğraşan cildiye uzmanı var bence ona git..
Yaklaşık 20 sene önce Sümerbank makosenleri ilk giymeye başladığımda yaşadım bu sorunu... Tırnak batması... Her gün pansuman yaptırıp ince bir parça pamuğu batan deri ile tırnak arasına yerleştirdim durdum enfeksiyonu önlemek için... Pansuman ve pamuktan vazgeçtiğim an tekrar nüksetti... Tırnağın batan kısmını çektirdim yine aynı oldu...
Bu sorun yüzünden belki 20-30 kez gittim revire... En sonunda benim revir kağıdımı onaylayan kişi beni revire göndermeyi reddetti... 1 hafta ayak başparmağım davul gibi gezdim... 1 hafta sonunda acıya alıştım... 2. ya da 3. haftanın sonunda parmak eski haline döndü... Hiçbir şey yapmadan hem de... 20 senedir de bir kere daha yaşamadım bu sorunu...
Elbette herkeste bu şekilde çözülmeyebilir ama çektirmeden önce iyi düşünün uzman bir hekimin fikrini alın... Sonuçta sorununuzu gidermeden boşuna acı çekmiş olmayın...
Bu arada tırnak çektirmenin eli hafif bir yanı yok... Uyuşturma maksadıyla iğneleri tırnak yanından sokarak ilk boğuma kadar ilerletiyorlar... 2 tarafa da... Sonrasını zaten anlatmayayım... Ben çektirmeye güle oynaya gitmiştim... Hemşire doktora "önlüğünüzü getireyim üstünüz kan olmasın deyince" işin rengi değişti.... Aman diyeyim... Yapmayın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks