Herşey çok güzel de baban ve kankası daha güzelmiş.Allah dostluklarrını daim etsin.Bu devirde dost bulmak zor.
Herşey çok güzel de baban ve kankası daha güzelmiş.Allah dostluklarrını daim etsin.Bu devirde dost bulmak zor.
8 ay önce tanıştılar iş amaçlı.. Şuan birlikte çalışıyorlar. Servis işi yapıyorlar ve her zaman beraberler. Hafta sonları biz onlara gideriz, onlar bize gelir. Tatilimizi birlikte yaptık.. Zaten o abinin eşinin köyüne gittik tatilede
Dediğiniz gibi bu devirde dost bulmak çok zor abicim.. Hep menfaat dostlukları var ortada
HayırGiderken 4 kişi gittik.. Dönüştede 4 kişi gittik. Milastan Marmarise 7 kişi gittik yaklaşık 100 km yol. Bizle gelen abinin eşi ve 2 çocuğu milastaydı zaten orada birleşip birlikte gittik
Ama dediğin gibi eziyet.. Önde oturan abinin kolu benim sağ koluma deyiyordu ben bile rahat değildim
Valla abi sanki daha dün gibi
Bu yıl arabayla gidemiyecem Trabzona yeterince borç içine girdik zaten babamda bende..
Niyetim var puntoya hala, kalbimin bir köşesinde her zaman duruyor. İnşallah olur abicimsenin puntişede maşallah
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri