Kesinlikle bu forumun bir siyasi tartışma ortamı olmadığına inanıyorum ve bunu savunuyorum. Burası herşeyden önce bir paylaşım sitesi. Ancak içinde bulunduğumuz dönemin özel bir hassasiyeti olduğuna da inanıyorum. Böyle bir süreç içerisinde insanlar nasıl geyik muhabbetlerini, fıkraları ve komik olayları paylaşabiliyorlarsa, yorumsuz ve hedef gözetmeksizin haberlerden siyasi ya da politik içerikli olsalar dahi yaptıkları alıntıları burada paylaşabilirler düşüncesindeyim. Sonrasında herkes istediği bölümü okumak ya da aynı şekilde istemediğini okumamak konusunda özgür. Tüm mesajları okuyan bir forum üyesi olduğunu hiç sanmıyorum. Baktınız başlığı beyenmediniz okumazsınız. Ya da baktınız ki yanlış olan birşey var, doğrusunuz yazarsınız. Kaynak ve dayanak göstererek. Sosyal toplum örgütleri gibi bu tür klüplerin de birer toplumsal misyonu olduğuna, ülkemizin geleceğindeki nesillere aktarılacak değerler konusnda da hassas davranması gerektiğine inanıyorum. Nasıl ki işini doğru düzgün yapmayan bir otombil servisini burada değerlendiriyor gerektiğinde ölçüler çerçevesinde yerden yere vurabiliyorsak, ülkemi yönetenleri ya da yönetemeyenleri de burada aramızda paylaşmanın sakıncası olacağını sanmıyorum. Gördüğüm kadarı ile burada aktif olarak yazan katılımcıların tümü bu sosyal bilinci ve kültür düzeyini yeterince taşımaktadır. Değerlere ve kişilere saygı çerçevesini aşmamak koşulu ile herşeyin paylaşılması gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır ve hepimiz bunun için buradayız.