Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş yanlışın var. bu hesabı kim verdi sana. bence bikaç merkezi gez, fiyat topla.
tedavi paket usulüdür. 2 kısımdan oluşur. ilaçlar ve transfer diye. bizim verdiğimiz para:ilaçların hepsi 2500tl civarında, transfer 1750 euro idi. bu fiyatın içinde tüm kan tahlilleri ve ultrason muayeneleri dahil. göbekten iğneleri kendiniz vuruyorsunuz, eğer vuramazsanız 5tl ye özel hastaneler vuruyor. kalçadan iğneleri özel hastanede 5 tlye vuruluyorsunuz. bunların dışında masraf yok. artı olarak sonuç negatif çıktığında 2. deneme %50 indirimli yapılıyor ve 1 hafta hastanede yatırılıp araştırma yapılıyor. bizim doktor türkiyede imsi tekniği ile ilk tüp bebek yapan doktor. araştırabilirsin. bu iş ekip işidir, doktordan embriliyoğa hatta transfere kadar çok önemli ekip çalışmalarıdır. unutma piyasada 6 aylık kursla tüp bebek merkezi açan çok hastane var. sonuçta eşine hormon yüklemesi yapılacağı için iyi araştırmanı tafsiye ederim. ben ilk denemede araştırmadım 10bin tl yi kaptırdım. ikinci denemeyi memorial hastanesinde profosöre gittik ve 6000tl civarında hallettik.

devlet kısmına gelince ilaç kısmının toplamda 750tl sini karşılıyor. ben istanbul zeynep kamil hastanesinden araştırdım. ve pisikoloğundan dahili harici tüm doktorlara muayene ve full tahlil yapıp alacağın kurul raporuyla sadece 750tl kısmını karşılıyor. öyle %50 falan değil. taklaya gelme dikkat et.değecek bi mebla değil. bu işi, eşini fazla yormadan halletmeye çalış.
teşekkürler öncelikledaha önceden bir kez denedim ve hala devletten kullanma hakkım var... asıl mesele bu ... daha önceki deneyde hormon tedavisi ve iğneler konusundsa sıkıntı yasamamıstık fakat su anda eskı doktorumuz burun kıvırıyor. yaklasık 1 hafta once gelecegım ızmıre hastane hastane gezecegım... kendım arastırmadan olmayacak bıde sure kısıtlı...
baska bır soru... hormon ıgnelerını ege unv. yaptırıp gerı kalan transferı baska bır hastane de yaptırabılırmıyım....