Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Atm paramı yuttu :(

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen haftada bızım basımıza geldı 300 tl yatırdık 1 dk sonra 1000 tl yatırdık atm parayı aldı hesapta yok,k.k. Yok musterı hız aradık ne yapcaz dedık pazartesı subeye gıdın dedı ıkı gun uykumuz kactı pazartesı sabahı garantı bankası cukurambar subesıne gıttık durumu anlattık atm acıldı fazla 1000 tl cıktı ,sube gorevlılerı cuma aksamı atm uyarı verdıgınden atm ıcın gelmısler duzeltmısler gıtmısler ama para kasalrını acmamıslar 3 kısı olmadıkları ıcın ve parayı hesaba akatardılar.atm lerın ıcerısınde kasalar vardır gıren para-cıkan para-kart kasası bu kasaların kasa hesabı yapılır fazla cıkan para ıade edılır sıze bu kasalar 3 kısı tarafından atm den cıkartılır (guvenlık-personel-md.yrd) .
    Bıraz ınsanın huzuru kacıyor ama genelde ıade edılıyor.kımı subelerde parayı soruyor kactane 100 luk kac,50 lık falan .
    Bu arada sıze tavsıyem subedekı atm lerı kullanın sube dısı atm ler 7-15 gunde bır acılır garantı yanlıs hatırlamıyorsam 15 gunde bır acıyor.
    bU ARADA HANGI BANKA
    Akbank atmsi ve dediginiz gibi şube disindan bi atm.birazdan bankaya gitcem ins sorunsuz hallolur
    Driven by the future

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eski bnkacı olarak konusuyorum hiçbirşey olmaz içiniz rahat olsun kaç defa o şkilde atm de paraı kalan muşteriye iade ettim merak etmeyin yeter ki işlemlerin çabuk hal olması için günü ve saatini not edin

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski bnkacı olarak konusuyorum hiçbirşey olmaz içiniz rahat olsun kaç defa o şkilde atm de paraı kalan muşteriye iade ettim merak etmeyin yeter ki işlemlerin çabuk hal olması için günü ve saatini not edin
    Teşekkürler günü saati hepsini not edip müşteri hizmetlerine olay oldugu andada bildirdim. Bu sabah bankaya gittim ve bana şube atmsi olmadıgını ve direk genel müdürlügün yardımcı olacagını en geç 2 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. Yani bekledim carsambada oldu ama hala bi oh çekemedim
    Driven by the future

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler günü saati hepsini not edip müşteri hizmetlerine olay oldugu andada bildirdim. Bu sabah bankaya gittim ve bana şube atmsi olmadıgını ve direk genel müdürlügün yardımcı olacagını en geç 2 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. Yani bekledim carsambada oldu ama hala bi oh çekemedim

muhtemelen şube önünde bulunan atmlerden değil. bizim offside dediğimiz şubeden bağımsız bir atm bu nedenle merkezden işlemleri yapılıp takip ediliyor.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen şube önünde bulunan atmlerden değil. bizim offside dediğimiz şubeden bağımsız bir atm bu nedenle merkezden işlemleri yapılıp takip ediliyor.
    sonucun fiyasko olma durumu yok demi araya gidermi bu durumda paramız
    Driven by the future

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

sonucun fiyasko olma durumu yok demi araya gidermi bu durumda paramız
    sakin olun ilk başta, annemlerin de başına geldi hem de akbank üzerinde.

Annemler parayı yatırdılar; ancak hesaba bu para geçmedi(5.000-6.000 TL lik bir paradan bahsediyorum). Müşteri hizmetlerini aradılar; ATM yi sayacaklarını ve orada fazla para bulunması durumunda hesaba bu paranın aktarılacağını söylediler. Hani iki iş günü olarak bu gözüküyor; ancak size söyleyeyim akşama doğru bakarsanız eğer tam olarak sonucu görmüş olursunuz. Eğer çok merak ediyorsanız; tekrar müşteri hizmetlerini arayıp verdiğiniz kaydın durumunu sorun. Yardımcı olacaklardır.

Bankamatik üzerinde para kalma durumu şu ana kadar yaşanmadı diye biliyorum(sahipsiz olarak tabi ) canınızı sıkmaya gerek yok ancak geçmiş olsun,çözülecektir sorununuz; umarım yakın zamanda olur.

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Sonuç ne oldu? Herhalde paranızı aldınız.

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç ne oldu? Herhalde paranızı aldınız.
    hala paramı iade alamadım gunluk müşteri hizmetlerini arıyorum aldıgım tek cevap incelemeniz devam ediyor . en kısa sürede sizinle iletişime geçecez yani 7-8 gündür mağdur bir haldeyim bayram tatilim dahil bu süreç bana zehir oldu. Akbank ile birdaha asla çalışmayacağım hatta kapısından içeri girmicem. Şuanda paramı almak için bekliyorum ve inanın artık umutsuz bi hale geldim. 2 Yıldır sürekli + bakiyesi olan bir müşteri olarak Akbanktan tek kazancım mağdur edilmek bayramımın zehir edilmesi oldu yazıklar olsun diyorum ve hala bekliyorum
    Driven by the future

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

Arkadaşlar bugun para hesabıma tekrar geri geçti çok şükür. Tam 10 gün gibi bir süre magdur olarak bekledim. Sizlere şiddetle tavsiyem şube önündeki atm haricinde asla para yatırmayın ve Akbank ile mümkünse çalışmayın. Herkeze iyi temennileri destekleri için çok teşekkür ederim
    Driven by the future

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bayramdan dolayı süreç artmıştır, güle güle harcayın

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Arkadaşlar bugun para hesabıma tekrar geri geçti çok şükür. Tam 10 gün gibi bir süre magdur olarak bekledim. Sizlere şiddetle tavsiyem şube önündeki atm haricinde asla para yatırmayın ve Akbank ile mümkünse çalışmayın. Herkeze iyi temennileri destekleri için çok teşekkür ederim
    Geçmiş olsun.neyseki yatmış.ama 10 gün canınız sıkkın gezdiniz. bende yutturduğumda bana ders oldu. Benimkisi şube yanındaki atm idi ama mesai sonrasıydı. Bundan böyle ya eft yapıyorum yada mesai saatinde banka yanını kullanıyorum.

ufuk ata
    electradio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 23

buradan süreci paylaşmanız çok faydalı oldu...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12