Akbank atmsi ve dediginiz gibi şube disindan bi atm.birazdan bankaya gitcem ins sorunsuz hallolur
Printable View
eski bnkacı olarak konusuyorum hiçbirşey olmaz içiniz rahat olsun kaç defa o şkilde atm de paraı kalan muşteriye iade ettim merak etmeyin yeter ki işlemlerin çabuk hal olması için günü ve saatini not edin
Teşekkürler günü saati hepsini not edip müşteri hizmetlerine olay oldugu andada bildirdim. Bu sabah bankaya gittim ve bana şube atmsi olmadıgını ve direk genel müdürlügün yardımcı olacagını en geç 2 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. Yani bekledim carsambada oldu ama hala bi oh çekemedim :(
sakin olun ilk başta, annemlerin de başına geldi hem de akbank üzerinde.
Annemler parayı yatırdılar; ancak hesaba bu para geçmedi(5.000-6.000 TL lik bir paradan bahsediyorum). Müşteri hizmetlerini aradılar; ATM yi sayacaklarını ve orada fazla para bulunması durumunda hesaba bu paranın aktarılacağını söylediler. Hani iki iş günü olarak bu gözüküyor; ancak size söyleyeyim akşama doğru bakarsanız eğer tam olarak sonucu görmüş olursunuz. Eğer çok merak ediyorsanız; tekrar müşteri hizmetlerini arayıp verdiğiniz kaydın durumunu sorun. Yardımcı olacaklardır.
Bankamatik üzerinde para kalma durumu şu ana kadar yaşanmadı diye biliyorum(sahipsiz olarak tabi :) ) canınızı sıkmaya gerek yok ancak geçmiş olsun,çözülecektir sorununuz; umarım yakın zamanda olur.
Sonuç ne oldu? Herhalde paranızı aldınız.
hala paramı iade alamadım gunluk müşteri hizmetlerini arıyorum aldıgım tek cevap incelemeniz devam ediyor . en kısa sürede sizinle iletişime geçecez yani 7-8 gündür mağdur bir haldeyim bayram tatilim dahil bu süreç bana zehir oldu. Akbank ile birdaha asla çalışmayacağım hatta kapısından içeri girmicem. Şuanda paramı almak için bekliyorum ve inanın artık umutsuz bi hale geldim. 2 Yıldır sürekli + bakiyesi olan bir müşteri olarak Akbanktan tek kazancım mağdur edilmek bayramımın zehir edilmesi oldu yazıklar olsun diyorum ve hala bekliyorum :(
Arkadaşlar bugun para hesabıma tekrar geri geçti çok şükür. Tam 10 gün gibi bir süre magdur olarak bekledim. Sizlere şiddetle tavsiyem şube önündeki atm haricinde asla para yatırmayın ve Akbank ile mümkünse çalışmayın. Herkeze iyi temennileri destekleri için çok teşekkür ederim
bayramdan dolayı süreç artmıştır, güle güle harcayın :)
buradan süreci paylaşmanız çok faydalı oldu...