Eskişehir Afyon Uşak üzerinden geleceksiniz
Afyon'da güzel dinlenme tesisler mevcut hatırladığım kadarıyla
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
ankara izmir bayram için son güncel yol tavsiyeleriniz konaklama,mola sahur,benzin istasyonu,radar,yol yapım çalışması
kısaca herşey...
6 aylık bebeğimizle ilk uzun yolumuz olacak..o yüzden tüm fikirleri değerlendirmek istiyoruz...
şimdiden tüm arkadaşların yorum ve katkılarına teşekkürler
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
Eskişehir Afyon Uşak üzerinden geleceksiniz
Afyon'da güzel dinlenme tesisler mevcut hatırladığım kadarıyla
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
Sivastan İzmire yolculuk yapıyoruz genelde...
Ankarada fazlasıyla radar var bunu biliyorsunuzdur..
Afyon girişine dikkat
Cumhuriyet dınlenme tesıslerini tavsıye ederım afyon çıkışında...
uşaktan sonra rampa aşağı ınerken dıkkat banaz tarafları radar var...
Turgutlu salihli aman dıyım gerekırse 70 le gel...
İzmire girişte yine radar kontrolu var rampa inişlere dikkat..
ankara izmir ben de 17 cuma akşamı arabamla yola düşeceğim.
rotanızda eskişehir yok. sivrihisar afyon uşak üzerinden geleceksiniz.
opetten aldığınızı tahmin ederek sivrihisar kavşağındaki opette gönül rahatlığı ile fulleyin senelerdir alırım ordan.
yol için gece çıkacaksanız ya da 11 e kadar pek radar olmuyor içiniz rahat olsun. fakat polatlı sivrihisar arasında ortalama hız hesap eden radarlar var.
durmak için en uygun temiz yer afyon varan tesisleri. kahvaltı veya sahur için saatine göre sivrihisarda bena tesisleri ya da yolun karşısında kalan muhteşem tesisleri süper. muhteşem tesisleri için köprü yapmışlar. eğer bir an önce varayım demiyorsanız keyif kahvalatıları yapabilirsiniz buralarda ( benim göbeğimin sırrı belli oldu)
ayrıca da afium var afyonda orda çeşit çeşit restoranlar ve outletler var...
son olarak da izmire girişte belkahve de bir soda için serin serin. izmire hoş geldiniz ...
cuma akşamı gece , ya da cts sabaha karşı yola çıkacağım, aynı güzergahta...
belki de denk geliriz aynı yol üzerinde.. iyi yolculuklar..
Konu ktpunto tarafından (13/08/2012 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Eğer oruç tutmayacaksınız kesinlikle Afyonda Rafet ustadan Sucuk Döner yiyin yok böyle bişi![]()
yüksek ihtimalle afyon çevreyolu üzerinde kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam orası da. denemek gerek![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
sivrihisar-afyon arasındaki düz yollara çok dikkat edin; rampa iniş çıkışları arasında radar koyabiliyorlar; eğer orada radar yok ise kapatıp gidebilirsiniz gönül rahatlığıyla; ama her tepe çıkışında dikkat edin, avlamak için ya tepeye ya da tepenin hemen inişine radar koyabiliyorlar.
Sivrihisar yakınlarında Şoförler Federasyonu'nun bir istasyonu var, orada çay içebilir ve bir süre nefeslenebilirsiniz.Afyon'da Afium ve Özdilek'te konaklayabilirsiniz. Ucuz ve pratik bir yemek tercihiniz var ise Özdilek'ten börek edinip devam edebilirsiniz. Yok ben uzun kalacağım derseniz Afium ve İkbal size güzel bir rahatlık sunacaktır. Ancak park konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birincisi Afyon'daki insanların park konusunda birazcık sıkıntıları mevcut(genel olarak söylüyorum bunu kimse üzerine alınmasın lütfen); bir de çok fazla insan sirkülasyonu var o bölgede; malum tüm yolların kesiştiği yer olarak biliniyor orası
Afyon'u geçtikten sonra Denizli yönüne sapmadan Uşak üzerinden devam ediyorsunuz. O yolu tam olarak bilmiyorum; bilen arkadaşlar gerekli cevapları vereceklerdir sizlere.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri