....................................![]()
milletvekilleri generaller eşleri çocukları makam arabalarla gidip gezerler bizim askerde hemde yaralı şekilde otobüsle gidip gelir
Allahından bulsunlar başka bişey demiyorum
Çukurca'da 6 arkadaşı şehit olan yaralı asker otobüsle geldi - Hürriyet Gündem
....................................![]()
bu ülkede askere değer verilseydi hersene bukadar şehit verilmezdi yazık diyorum...
Devlet memuru olmadıgı (bıldıgım kadarı ıle degıller) halde ulke ulke esini ve kızını seyahate yollayıp ,sonrada gezıp geldıklerındede hos geldınızdıye alkıslayan mılletımız bu vatan ıcın yaralanmıs bır askerını otobusle yollayanı secıyorsa hıc bırseye sasırmamak gerekıyor .
Bu mıllete anlamıyorum zaten 18 askerımız sehıt olur seyahetten donmezler 15 gun sonra donerler motorının,benzının pahalılıgından sıkayet eden (bazı)taksıcıler gıderler 4.20 Tl ye az buz aldıkları benzınle saatlerce havaalanında bekleyıp karsılarlar,alkıstutarlar hangı dusunce ıle saatlerce bekleyıp ,alkıslıyorlarsa artık anlam veremedım zaten cok para ıle 3-5 Lt benzın almıssın gıdıp ekmek paranı kazansana o yakıtla (Herneyse para onların sonucta)
İsraıle 2003 yılından bugune kadar GAP bolgesındekı vatan topragının cogunu satılmıs ,her yıl yabancıya toprak satısı ıle alakalı ızın verılıyor dunyanın topragı yabancıya satılıyor ,çanakkalede savasan gazı olan dedelerımızın,bacılarımızın coluk cocogumuzun bır karıs vatan topragı ıcın yarı ac,yarı tok,kısta kıyamette vatan topragını canlarıyla savunmaları kımsenın aklına gelmez bız kanla aldık sımdı nıye satıyoruz bukadar ınsan bosunamı sehıt oldu madem satacaktık savasmasaydık dıye duşunmez halen bunlardan ıyısı yok deyıp alkıs tutarlar.
Arkadaslar bıraz sıyaset oldu ama hangı sısyası gorusten ve partıden olursak olalım bızım ıcın savasan gazıye,sehıde bunu yapamayız ,yabancıya vatan malını satmanın Fılıstın gıbı satıpta bır avuc toprakta tutsak gıbı yasamının sıyası gorusu,dusuncesı,partısı olmamalı bu toprak bu mehmetçık sadece sıyası bır partının, lıderının veya lıderlerının degıl 70 mılyonluk Türk halkının mehmetcıgı ,topragıdır satılan bızım vatanımız ,otobusle yaralı askerımız bızım askerımız unutmayalım cidden Türkün Türkten baska dostu yok
Konu ZAK1980 tarafından (09/08/2012 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Osmanlı çocukları tarzında başka bir tabir var..
O küfürü etmeyi şuan inanın çok isterdim !!!!!!
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Konu ZAK1980 tarafından (09/08/2012 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
işte bu haldeyiz!!!
Sözün bittiği an. sabah bakmıştım bu habere.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
yazıklar olsun...
Keyif BMW'Dir...
geçenlerde izmirde arakandaki katliama lanet mitingi yazısı gördüm. vicdansız adamlar, bi kerede kendi evlatlarınız için yürüyün be!! oradakilerde insan ve yakılarak öldürülüyorlar ona lafım yok ama, altın tozlu çorbalarınızla açtığınız iftarlarınızda o çorbaları içerken, hiç düşünmezmisiniz bu memleketteki aç insanları. hani komşusu açken tok yatan bizden değildi? Türkiye'deki her yetimin karnı tok, her fakirin sırtı pek mi? adam sizin göbeğinizin altından ovuşturduğunuz o kirli ellerinizle saydığınız paralar için sattığınız topraklar için belki en sevdiği arkadaşını kaybetti, kendi ölümün kıyısından döndü. Kabeniz beyaz saray, dininiz imanınız para olmuş be. Biz(ben) düşündüklerimizi konuşunca marjinal grup oluyoruz, Allah ıslah etsin diyorsunuz, sohbetlerinize davet edip hidayete ermemiz için yol gösteriyorsunuz da, sizin vicdanlarınızdan bu memleketin 20 yaşındaki çocuklarının kanı sızmakta, hiç utanmıyor musunuz? Allah'ın adaleti tecelli ettiği zaman nereye saklanacaksınız bakalım. İki dünyada da iki elim yakanızda, Allah sizin haramınızdan bir dirhem yemeyi nasip etmesin..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Diyecek cok sey var da...
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
birileri Tayyeap'i Myanmar'dan geri döndürsün , bari orayı karıştırmasın ! Bu arada o ne sıfatla oraya gitti ne işi war onun orda ? Kendini cihat aleminin sultanı sanıyor heralde.Fazla muhteşem yüzyıl izler zannımca.Böyle bir ülke durumunda ülkesinde kalması mantıklı değilmi ? Karısı da devlet memuru gibi oldu maşallah kaç para alıyor acaba ? bunlara oy verenler neye göre oy verdiler acaba ? O bindikleri uçaklar bizim evin önündeki tulumbayla çektiğimiz su ile mi çalışıyor ? Benim askerime her zaman sağ koltuğumda yer var , her zaman ona masamda yemeğe tabağım var ... Tayyip'e ihtiyacım çok şükür yok !
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
bizde bunlara askerlik yapıyoruz işte allah büyük inş onların çocuklarının başına da gelirde anlarlar bir şeyleri.
Abi birisi sunu acıklasın sunu bana ulan dünyada Müslüman olan bırton devlet var helekı petrol zengını olanlar bır ellerı yagda bır ellerı balda ve muslumanlıgın kalbındekı ulkeler ama bızım gıbı atlamıyorlar hıc adamların umurunda degıl ,o kadar dın ,iman deyıp duruyorlar parada ganı ama adamların umurunda degıl fakat bızımkıler anında atlıyor oraya buraya ekonomın ıyı olur,teror sorunun olmaz anlarım yardım edıyorsun benım karnım tok ıken musluman kardesım nıye ac kalsın dıye dusunulebılır ama senın ulkende onlar kadar olmasa aç asgarı ucret 701 TL,ev kırası 350 TL açlık sınırında yasıyoruz ,kendı vatandasına komur,makarna,peynır yardımı yapıyorsun ,issizin diz boyu hergun sehıt verıyorsun sen bunları cozmek yerıne sırf musluman dıye ,hangı kıtada oldugunu ,adını sanını bılmedıgımız ulkeye yardım edıyorsun neymıs ezılıyormus ,dın kardesıymısız senın ülkendekı soskata yasayan,evsız barksız,tek evladını askere gonderip dul kalmıs bayanlar senın benım dın kardesımız olmuyormu .
Kım nederse desın olay reklam ,acıtasyon olayı Almanyadada gorduk ,bosnadada gorduk dın kardesımız dedıler mağdurlar dedıler yardım topladılar o yardımlardan bosna parasının kımın cebıne girdıgını veya Almanyadakı paranın kımın cebıne gırdıgını herkes tv lerde ogrendı.
Sadece reklam baska bırsey degıl , Kecıogrende Okyanus elfeneri afıs asmıs yoksullara yardım için bagıs yapın dıyr,ulan Avrupanın en buyuk vurgununu haberlerde izledı bu mıllet halen yardım edecegız dıye afıs asıyorsan bunada ınanıp yardım yapan varsa ne denılebılır artık .Yardımmı yapacaksan sessız sedasız ıhtıyac sahıbıne gıder elden yardım yaparsın sag elın verdıgını sol el gormez olay budur.
Sen önce Kendı ulkende vatan topragı ıcın gazı olan din kardeslerıne 371,9 TL maası reva gormeyıp daha sonra baska dın kardeslerın ıcın tasa cek.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri