Öncelikle hayırlı satışlar. Burası tam ağlama duvarı olmuş, birazda ben ağlayım o zaman

Türkiye'de özellikle düğün dernek işlerinde bu tarz ikinci el pek gitmiyor maalesef. Ama müzevazı, kaprissiz, tutumlu bir gelin hanım bulurda satarsınız umarım.

Düğün, nişan yapılırken, hanım kızlarımız ve ailesi isterki herşey dört dörtlük olsun, eşyasından, gelinliğine, takısından, düğün organizasyonuna kadar. Hiç gereği yokken binlerce lira para sırf gösteriş için, laf olur diye harcattırılır damada.

Bizim hanımın gelinliğide hala dolapta duruyor. Hiç unutmuyorum tam 1 maaşımı bankadan çektiğim gibi gelinlikçinin eline saymıştım.
Yazın bir iş arkadaşımı düğünü vardı, iyi niyetli olarak benim hanımın gelinliği verelim sana giy dedim. Nasılsa birkaç saatlik birşey, o kadar para vermeyin yazık. Neymiş efendim kullanılmış şey kesinlikle olmazmış, ona özel olması lazımmış, illa gidip 2000 2500 vermesi lazım yani. Bir yandan eşi olan garibana üzülüyorum, bir yandan ver bi ton parada aklın başına gelsin diyorum. Zerre kadar tevazu kalmamış...