Bu konuya şaşırdım Mert kardeşim,bir iki kişiye kızıpta forum bırakılmaz,senin yerin burası bence...![]()
Hop dedik Mert.. Kardeşim eskisi kadar takip etmiyoruz belki forumu ama sen bu forumun yaşına göre en olgun üyelerindensin.. 3-5 kendini bilmez e kızıpta buraları bırakmak yakışmaz.. Benimde kızdığım kırıldığım daraldığım üzüldüğüm sıkıldığım pek çok konu var.. Sen de benim gibi gir oku canın isterse yaz istemezse yazma ama buradaki bu bazı kendini bilmezlere prim yaptırma.. Asıl onları mutlu eden bu fevri davranışlar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Mert, ablacim canını kim sıktı bilmiyorum ama o kendini bilmez insanları yok sayacak, görmezden geleceksin... Çünkü onlar gerçekten görülmeye deger değildir... Zaman zaman malesef haddini aşan bazi patavatsiz, seviyesiz durumlar oluyor ama o kisilerin seviyesine inip, muhattap olmamak en iyisi... Birak onlar seni cvp veremeyen, lafin altinda kalan olarak bilsin, gorunmez olduklarini anlamak onlarin ne haddine...
Senin kimseye ne bir saygısızlığın ne de bir ayıbın olmuştur... Bırak ayıbı olanlar gitsin...![]()
merhaba arkadaşlar konuyu açalı 1.5 ay olmuş hala arayıp soranlar var tanımadığım kişilerinde araması gerçekten ilginç geldi sizleri kıramadım özellikle bir kaç kişi var onlar en başta geliyor tekrar buradayım herkese keyifli forumlar..
hoşgeldin Mertciğim ne iyi ettin de geldin..genç modifiye meraklısı Mert e bu forumun herzaman ihtiyacı var..
Hoşgeldin.Forum 3 5 kisinin degil hepimizin.
Tekrar hoşgeldin Mert...![]()
hoşgeldin mert![]()
Konu omer06 tarafından (25/08/2012 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.
hoşgeldin kardeşim boşver bikaç kişi yüzünden herkesi silmeye değmez salla gitsin![]()
Mert'cm çocukken taso ve futbol kartları oynarken mahallede bizim bi tabir vardı ... 'ütüp ütüp kaçmak yok' die ... ha işte bu şekil gidemen buralardan sen bize lazımsın dostsum ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
hoşgeldn tekrr
hayırlısı olmuş bende sevindim![]()
sevindim hoşgeldin
hoşgeldin mert.
tekrar hoşgeldin... Mert...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri