Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emrah yapma böyle bir mantık yok sırf 532 diye türkcell diye pahalı konuşmak bize göre değil.. ben 532 li hattımı senin gibi düşünen bir arkdaşa 100 tl karşılığında sattım iyikide satmışım umrumda bile değil 532 olması bana ucuz ve temiz konuştursun yeter .. şu gsm la tanıştım tanışalı tek rahat ettiğim op vodafone . bu güne kadar 2 sene oldu (telefonda hediye ettiler) hiç bir problem yaşamadım takır takır çekiyor bir dünya görüşüyorum 60 tl ödemedim hep 55 ila 56 tl arası ödüyorum ..
532li olsun diye gidip para vermem o ayrı ama dışarda bu 532 bir güven meselesi.İnsanlara 532li hattımı verdiğim zaman ekstra güven sağlıyor.Bir nevi psikolojik
Pahalı konuşma konusunda ise turkcell gerçekten hizmet veriyor.Heryerde çekiyor müşteri hizmetleri her türlü desteği sağlıyor,hele ki platinum veya first class iseniz inanılmaz ekstra hizmetleri var.Ben güneydoğuda uzun süre çalıştım ve heryerde 3g ile çatır çatır internete girdim.4mbps adsl hızında kullandım.vodefone avea ile şehirler arasında gittiğiniz zaman resmen eziyet çekmiyor, çekse 3g çekmiyor.İstanbul ankara gibi büyük şehirlerde sıkıntı olmaması normal.