Sesim kesilecekse edge ile baglanacaksam mantikli :) bol 0li dklar goz boyamasin kullanamadiktan sonra
Printable View
Sesim kesilecekse edge ile baglanacaksam mantikli :) bol 0li dklar goz boyamasin kullanamadiktan sonra
**Turkiyenin büyük bir yoğunluğu şehir merkezlerinde yaşıyor.
Ve bu oparatörler herkese hizmet ediyor.
Yaşadığım yerde sesimin kesildği bir yer yok. 3G çekmeyen yer olmadığı gibi.
Sizin durumunuz farklıymış zaten, diğer oparatörün çekmediği, sesinin kesildği yerde bile bile o sesi kesilen oparatörün kullanılması zaten mantık dışı.
Ama aksi durumda mantık ne söylüyor? Azcık objektif bakalım.
furkan şaka yapıyorum :) benimkide kurumsal hat ve turkcellde çalışıyorum.Turkcell gerçekten diğer operatörlerden 5 sene kadar önde.Turkcell özellikle 3g /4g ye çok önem veriyor şuan dünya sıralamasına oynuyor.Ondan dolayıda daha pahalı.Güneydoğuda inan ki şehir merkezlerinde bile insanlar sorun yaşıyor.Şehirler arası yollarda bu operatörler doğrudüzgün çekmiyor.Reklamlarında hep turkcelle laf atmalar vs.. 35 milyon insan boşuna turkcell kullanmıyor..
Ben Türkiye genelini bilemem ama yaşadığım yerde (Konutkent) 3g bakımından Avea açık ara önde.Vınn modemi ilk kullananlardanım Türkiyede.2 yıllık sözleşme yapıldı benimle.Hem internetten hem de bayiden bulunduğum adresin 3g kapsamında olduğunu öğrendim ve modemi aldım.İlk ay kesintisiz 3g ile bağlanmama rağmen sonra 3g kayboldu:) Defalarca aradım Turkcelli ama iyileştirme var denildi yılın ilk dönemi...ikinci dönemi derken aradan 2 yıl kadar bir süre geçti:) Sözleşme bitimine 2 ay kala 3g ye döndü benim vınnn:) Bende aveanın 3g modemine geçtim neredeyse 1 yıldır hiç kesintisiz 3g ile internetteyim.
Kapsama alanı biraz da şans işi bence, belirli yerlerde belirli operatörler daha iyi olabilir...
ben turkcell kullanıcısıydım yeni vadafone geçtim 2000 dk heryöne + 5000 sms her yöne 20 tl güzel bi kampanya ayrıca bide avea hattım var faturalıya 500 dk her yöne 2000 sms her yöne sınırsız internet
Valla konuşsamda konuşmasamda avea nın sürekli 35 TL gönderdiği faturalar gözümün önünce canlandı şimdi Tayfun Hocam :)) Avea benden uzak olsun da... Hele bide sesin gidip gelmesi hattın tak kesilmesi... :))
Aveanın Jet ini benim kuzen aldı aldığı gibi de iade etti :)) Ne Jetti bee :))
Öyle yada böyle 3 operatör de güzelce öpüyor...
vadafon 500 dk her yöne50 sms her yöne 250 mb bedava 15 tl...paketi aşarsanız size mesaj geliyo:D
avealıyım 60tl ye 2000dk. her yöne konuşma 2000 heryöne sms ve 2gb internetim var daha ne olsun ...TEŞEKKÜRLER AVEA...
vodafone ile avea kesintisiz iletişim diyor %90 küsür kaplama alanı diyor o alana kmaraş dahil değil heralde doğru düzgün hiç bi yerde çekmiyor az pahalı ama türkcell kalitesi gibisi yok. avea ilallah getirdi zaten burada o kadar kötü hele müşteri temsilcisi söylemeye gerek bile yok, türkcelle geçtim parayı veriyorsun ama adam gibi hizmeti alıyorsun.
Tabiki Turkcell... tşk