burda yine kamuran kokusu var yine baska kimlik sanki anlamiyoz kamuran efendi
Forum olarak bir kişinin üstüne bu kadar gitmek ne kadar doğru arkadaşlar?
Yazılanları okudukça gerçekten gülmekten alıkoyamadım kendimi. Ancak, son mesajda Mustafa Akçay Bey'in söylediği söz ne kadar doğru.. Bir kişinin üstüne bu kadar gidilmez ki. Ben Kamuran'ı tanımam; forumda dah önceki mesajlarını filan da bilmiyorum, sadece gereksiz olduğunu düşünüyorum bu kadar alay etmenin. Tam mesajımı yazmıştım ki arkadaşın küfür ettiğini okudum...O zaman bilmediğim işe burnumu sokmayayım diye mesajımı düzeltiyorum arkadaşlar. Herkes Kamuran ile sorununu halletsin o zaman)
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Yönetim
Kamuran DETECTED!!!
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ehliyet s?nav sonuclar? ac?kland?. - Sayfa 2 - Google Fan Webmaster Forum
abi adam heryerde ya17. mesaja bakın..
Konu SteinGP tarafından (29/07/2012 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ahahahaha bi insanda zeka seviyesi düşük olursa böyle olur her gittiği forumda arkasından söverler banlayıp banlayıp dururlar bu çocuk adam olmaz
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu kamuran arkadaş harbı geri ya..
punto ya o siyah bantları ceken bi adamdan herşey beklenir yazık ya biri bari alsada arabayı toparlasa![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Kamuranı savunanlara yada ne işler çevirdiğini bilmiyenlere;
bu adam foruma girip konularda sürekli polemik yaratıyo
insanlara özel mesaj atıp rahatsız ediyo küfür ediyo vs
gereksiz gereksiz alakasız konular açıp duruyor
neden forumda bi tek kamuran mevzusu geçiyor?
neden ahmet mehmet can cem değilde sadece kamuran?
demekki var bi sebebi
Herkese iyi forumlar iyi sabahlar
Kamuranın konusunda az cok bilgi sahibi idim.Ama ana avrat küfrettigini bilmiyordum. Fazla da yorum yapmaya gerek yok zaten.
o kamuran bizim kamuran mı yaa bayaa konuştuk biz bu adamla acayip güveniyodu arabasına
vay arkadaş.
İnternetteefsane oldu.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri