yakıt durumu problem degılse astra...ama bence yeni kıa ceed consept 1.6 135 ps otomatık.. 51000 lıste fıyatı ama tahmınım 48-49 aralıgında alınabılır... yada i30 otomatık derım ben...
yakıt durumu problem degılse astra...ama bence yeni kıa ceed consept 1.6 135 ps otomatık.. 51000 lıste fıyatı ama tahmınım 48-49 aralıgında alınabılır... yada i30 otomatık derım ben...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
yakıtını bilmiyorum ama DHde hiçte 140hp gibi gitmedi yazılmış, yarın test aracı bulmaya çalışıcam.
facebooktan dedidiğim gibi focusun kasası daha yenimotoru test etmem lazım. focusta gece gri diye bir renk var gündüz lacivert gece siyah gibi onu düşünüyorum
astra olursa %99 siyah
lpg şuan hiç aklımda yok ama takılabiliyor olması avantaj tabi. mondeoda test etmiştim iyi gidiyordu. 100hp tdciın ne kadar arkasında kalıyor, bu karşılaştırma önemli bi kriter benim için en iyi tanıdığım motorlardan biri
bana özel kısmı fazla değil esas özel kısmı koç personeli indirimiamcam sağolsun
sciroccoyu tamamen unutmuşum anneme bir göstereyim
yakıt durumu çok problem değil ama az yakması tercihim tabii. uzakdoğu arabalarına karşı önyargılıyım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
o zaman sana tek önerim kalıyor 2011 audı a1 atractıon dsg 45-46 arasına bulursun.. 122 ps arac ama rcz ye 400 m de 2 boy fark atıyor desem??? yaklasık 1 hafta kullandım... stabıl kullanımda gercekten az yakan ama agresıf kullanımdada bırcok akranına toz yutturan bır makına.....
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
mesela abisen olsan ne alırdın
küçük araç istemiyorum, birde aynı muhabbetler başlıcak parçası pahalı bakımı pahalı vs
aynen 109, 1e1 aynı bildiğim kadarıyla. cmaxten dolayı yakından tanıyorum. en son ankaradan geldik, punto ciddi olarak yoruyormuş cmaxle gelince farkettim
sciroccoyu söyledim anneme az önce, 2.eli kaldırdım komple dedi ama aklıma yatan bi araç bulursam ikna edebilirim belki ancak manuel çok düşünmüyorum açıkçası.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri