Kesinlikle Asta, hem tasarım hem de motor verimliliği açısından iyi bir tercih olur...
Serhat sende sürekli tapa gaz kullanıosun galiba![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
dostum sen bence nap bilion mu al bi dene e200 avangarde 2001 yanına da çek classic 124'ü olay tamamdır.maliyet toplamı 45000 TL ...![]()
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Ozan bak burada astrayı incelemişler..
Opel Astra 1.3 CDTi test - 8. ETAP - YouTube
( Vauxhall ) Opel Astra j 1.4 Turbo 140ps T.mp4 - YouTube
bugün tüm ford bayilerini gezdim ama araba yok maalesefstyle zaten kalmamış piyasada titanium+plus pakette de beyaz bulamadım... 9 temmuzdan sonra da fiyatlar artacakmış...
Keyif BMW'Dir...
aynen 9 temmuzda artıyo fiyat.
bende bugun işlemi sonlandırdım gibi, ani bir karar değişikliği ile dizele geçtim, showroom arabasını aldım,
titanium hb tdci 115 beygir aytozu gri(eski titanium) + otomatik park(ön arka park sensörü + katlanabilir dış ayna) 53900e bitirdik yarın peşinatını veriyorum
fikir bildiren yardımcı olan herkese tekrar ve teker teker teşekkürler.
Serhat, izmirden almayı düşünürsen otokoçu ara rukiyeden fiyat iste selamımı söyle araç varmıdır bilmiyorum ama güzel fiyat vericeğini düşünüyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hadi hayırlı olsun ozana cok sevindim adına kazasız belasız olsunıslatalım bir ara
![]()
Çok şükür Ozan, karar verebilmişsin sonunda![]()
1.6 Tdci dünyanın en iyi dizel motorlarından.Güzel seçim olmuş,
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden kazasız sürüşler...
evet dostum koç indirimli. amcam sağolsun
açıkçası bu kadar para vermeyi hiç düşünmüyordum 47500 bile bizim için üst bir rakamdı ancak servisteki abim, babam dedem vs dizel diyince hadi bakalım dedik girdik inşallah ödeyebiliriz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ödenir Allah'ın izniyle...bende aynı donanım TÜPLÜ alacağım sanırım![]()
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsun dizel alarak iyi bir tercih yapmışsın..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri