akraba evliliği olabilirmi? normal bir insan bu şekilde davranamaz
Printable View
akraba evliliği olabilirmi? normal bir insan bu şekilde davranamaz
hiç dayak yememişte olabilir..
Şakalaşırken olmuş olabilir mi ?
Kürtajdan sağ çıkmış olabilir mi?
ben hiç dayak yememiş olabileceğine inanmıyorum hiç mi bi insan evladı allah yarattı demeden vurmadı :)
Olsa olsa topu inşaata kaçmıştır bunun :)
Yada zekageriliği falan var bu çocukta biz topluma kazandıralım diye çabalarken o kendini kral zannetti iyi yapmışsın mehmet abi :)
ya insanların arkasından konuşmayı pek sevmem ama söz konusu kamuran olunca günah yazılmaz değil mi :D
ailenin tek çocuğudur muhtemelen, ailesi uzun süre bebek hayali kurup 40'ından sonra kamuran geldiyse muhtemelen bi fiske vurmamışlardır, el bebek gül bebek büyümüştür. ailesinden harçlığı " bi 50 lira toslayında manitayla iki gezinti yapayım" diye istiyordur.
ah hortum süleyman ah, kamuranı sana teslim etmek vardı :D
https://www.eksisozluk.com/show.asp?t=süleyman+ulusoy
https://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hortum+süleyman
:d :d
besmelesizde olabilir arkadaşlar.
Bu Kamuran bay mı bayan mı ?
Ne dedi ne yaptı bilmiyorum..
Başkalarına Ders Olsun.
kamuran konuların geç kaldım tam vakıf değilim konuya ama arkadaşların yorumundan sonra sanırım küçükken havale geçirmiş
laaa olum durun biyo bu adam denizli'de mi okuo femoli bana bi özelden ulaş bakam ben bu plakayı bi yerden tanıom sanki.bi kazı çalışmasına yollayak bu genç arkeologu ...
iyi ki uzak kalmışım ne olmuş böyle ya...
ha tabi çok fena bir şey yapmışsa belasını bulsun adalet çerçevesinde de...Pamukkale Üniversitesi mi dedi biri?Arkeolog...valla memleketimin üniversitesinde çılgın hocalar vardır öyle,bir tanesinin oğlunu tanıyorum lisede illallah dedirtmişti üniversitede sustu destur çekmeden aramaz oldu :)
Ağustos ayında bayram ile iznimi birleştirirsem bir büyük tur yapıp denizli'ye uğrayasım var,denizlili arkadaşlara haber olsun diye araya sıkıştırayım istedim :)
Mehmet abicim sen de sakin ol bir soğuk su iç bunun üstüne kafan rahatlasın şöyle bir :) istersen buralardan sana deniz esintisi de yollayabilirim sana ;)
bizim masamıza da gelir mi ? ; )