Forumda fırtınalar esmiş günlerdir doğru dürüst ilgilenemediğim için konulardaki olaylara uzağım
Printable View
Forumda fırtınalar esmiş günlerdir doğru dürüst ilgilenemediğim için konulardaki olaylara uzağım
ne yazmıs ne yapmıs abi bu eleman bilmedigimden soruyorum bende..
adamsın abi tek kelimeyle adamsın hala kin duyuyorum bu vatandaşa görüşüceeeezzzz !!!!
konuyu ben de bilmiyorum ama demekki ne yaptıysa femolinin tepesi atmış.
Valla ben de merak ettim Bu Kamuran arkadaşın ettiğini????
noluyor abiler?
özelden biri anlatabilir mi az çok biliyorum geçmişi ancak 1 gece girmedim fırtınalar kopmuş?
vallaha ya alın benden de o kadar 2 gün giremedim yolculuk derdine neler olmuş ya. iyi yapmışsın femoli emsal teşkil eder en azından.
aynen ya. kamuran bilgin yine sazı eline almış.
Naptıki bu kamuran??
ne yaptın sen kamuran 3 gün foruma girmedik ortalık toz duman
arkadaşlar bu konunun sonu ne oldu acaba? Mehmet mahkemeye konu intikal ettimi?Bu yarım akıllı arkadaş bana devamlı özelden yazıp rahatsız ediyor.Mahkemeye bende müdahil olabilir miyim ?Forum yönetimi bu eksik akıllıyı lütfen forumdan uzaklaştırsın.
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 76128718
kamuran arabayı satıyo inşallah satılırda kurtuluruz...:worthy00:
muhatap olmak istemiyorum kaşınıyor
kaşıntısı var vatandaşın kaşımak gerekiyor
dayağı bile haketmiyor.Adam olsa gidip kavga edersinde çoluk çocuk işte.Mehmet'ten haber bekliyorum aksi halde yarın ben suç duyurusunda bulunuyorum
ilginç ama yaşıda ufak değil...
bence çocukluğunda bir hastalık geçirdi ya da yere düştü.Başka türlü bir insan gidip başkasına sataşmaz.