anti datça derseniz durun bir dakka hop derim... )))))) datça süper bir yerdir.. belki kalıcak lüks otelleri ve restoranları ve diskoları yoktur ama tam kafa dinlenicek sakin bir yerdir.. hele hele koylaı süperdir.. türkiyedeki nadir hatta en iyi koylar diyebilirim.... ne ege sahilinde ne akdeniz sahilinde nede karadeniz sahilinde öğle güzel temiz su koy bulunmaz.. (belki kumu yok ama) benim için datça koyları ile her zaman en favori tatil beldem... artı datça yarım ada ve koru altında tutlan bir bölge... buna dikkat derim.. ama ben marmarisin sahilinde yemek yicem ardında diskolara dalıcam greenhouse disco suz da olmaz ordanda hemen otelime denerim diyorsan orası başka tabi.. marmaris bu işler için birebir tabi... çeşmeyi gittim ama bana pek güzel gelmedi.. belki ben gezip göremedim.. ama bana farklı gelmedi.. antalya tarafıda çok sıcak nemli oraları sevmiyorum pek ama sevenler vardır saygı duymak lazım... siz gene datçaya gidin derim... )))))) havası suyu çok güzeldir.. birde sakindir...