waayysss romeeoo :D
yaptıkları sakat işler ama belki bi ilham olur :)
Muhteşem Türk Düğün Konvoyu in Denizli - Türkiye 10.10.10 (Modifiye - Tuning) - YouTube
Aşk başka bisi abi zamanla geçer. Sonunda aşkını yaşamaya ya önemli olan o. Aşk içinde kaldığında yaşayamadığında fena oluyor ama :-S
XPERIA Neo V ile kullanılarak gönderildi.
sat arabayı otomatik vites al. aşkın tadını çıkar :D
Haha :D relax :D
:) Güzel bir anı olmuş..Benimde var böyle bir anım ..kız arkadaşımla ilk kez Ankara'dan memlekete gideceğiz uzun yol otobüsündeyiz tanışalı da çok az bir zaman oldu yaşlar da küçük tabi...yola çıktık ikramlar yapıldı felan...çekingeniz her ikimizde ,elimizi nereye koyacağımızı bilmiyoruz felan...neyse hatun kolasını bitirdi ikram koyduğu sehpayı kapattı,benim de içeceğimi bitirdiğimi zannedip bardağı benim kola bardağımın üzerine bastırarak koymazmı :pepsi000: benim bardaktaki kola kucağıma döküldü ,kız utandı özür diliyor felan..çok gülmüştük ozaman ve ben hep bu durumu hatırlatırdım ona ve her defasında gülerdik...
Evoya şöför tut :D
Başlığı görünce direk sırıttım :D Aaaahhh aahhh aynı duyguları yaşamıştım :) güzel günlerdii yahu :) Keyfini çıkar kardeşim. Her zaman bulunmuyor.
stop ettırdıgınde aracıı donup dee yengemıze sana olan askımdan aracı bıle kullanamıyorumö deyıpp basss teklıfı kardesımm:))
cem abi sn beni yakından gördün yıkamada karşılaşmıştık walla normalde zıpır cana yakınımdır ama insan tutuluyor yaw bi ara görüşelim bu arada yaknız birbimize zaten
gelıcem yanına en yakın zamanda dogukan şu ıslerım var bıraz halledım arıcam senı;)
telim açık herzaman beklerim abimm
Doğukan ilk kamuran dedim baktım sensin :)
aşk güzeldir sakın yitirme zamnla kaybetme sıradanlaştırma aşkını
Şu an farkinda olmayabilirsinki nedendir bilinmez insan yaşadığı anın kıymetini bilmez, iste bu nedenle vaybe ne günlerdi diye eskiyi yaadeder,hic bir zaman ne guzel vakit geciriyorym demez en iyi ertesi gun dun ne guzeldi der.
Kısacası kardeş boyle hatıralar anılar biriktirmek güzeldir her ne kadar o an farkinda olmasakta...
Allah sevginizi daim etsin...
Arkadaşlar dün artık tamam alıştım dedim yavaş yavaş şehir içi bi kaç ani makaslama sonucunda oda alıştı sanki bende eskisi gibi 3 viteste araba kaldırmaya calısmıyorum:))
şimdide sevmenin aşkın verdiği enerji ile fazla aksiyon yapıcak gibi oldum çok dengesiz bi herifim ben yaw:))
Toplanın beyler yeni sorun. :D
aşk insanın kalbini titretir.sizinkide titremiş sanırım.olacaklardan keyif almaya bakın.