Bu heyecanlar çok güzel ve normal Doğukan, zamanla bu acemiliğin geçecektir; sen şuan keyfini çıkar ki ileride pişman olmayasın;)
kıymetini bil bence :)
öyle bi aşkı bulsam arabayı bile yakarım :)
kamuran reyiiiizzzz :D
ne yalan söliyim bazen arabayı kaldıramadıgım bile oluyordu ilk zamanlar sevgilimleyken,şimdi hafif virajda el frenini o çekiyor :D
bu arada 7 sene ne sabır la bu? yapıştır gitsin
Walla arkadaslar farki bisi ask ya kac yil bekledim bunu warya
Ya bu formu hepinizi cok seviyorum arkadaslar icimden geleni yazip sizlerle paylasabiliyorum
Aslında konuyu teknik yardım'a açman gerekirdi :D
:D
OF abi ya yemin ederimki yüzüne baktık ça içim titriyor walla aşk bu olsa gerek gercekten
Abi inşallah daha çok başındız herseyin...:)
haha elfreni ni o cekiyor he koptum walla inşallah bizde o günleri görücez ...
Konu çok içten arkadaşların yorumu daha içtenn :)
Ulan bi hızı sevmeyenn kız arkadaşımız olmadı bu araba niye yanlamıyo diye şikayet edeni bile vardı :D :D
şimdi ilk başlardan heyecanlanırsın yavaş kullanırsın :D inşallah uzun yıllar birlikte olursan sevdiğin insanla, bazen şehir içinde 100 le gittiğin bile olabilir bi an önce kaçmak için :D
otomatik vites derdine bi nevze çare olacaktır diye düşünüyorum :D
Sağ elinde sevgilin varken sol elinle vites değiştirmektir aşk. :)
hadi bakalım hayırlı olsun Doğukan :) zamanla dedikleri gibi el freni çekmeye başlarsın yanındayken :)
farklı bir mutluluk aşk
buu aarada hepinize gerçekten tşk ederim cok iyi abilerim yaşıtlarım war burda heerseyimi paylaşabilceğim iyi insanların olduğu bir yer hepinize tekrar tekrar tşk ederim
bende ilk başlarda deli gibi kullanırdım benimle ölüme bile gelebilcek birini buldum mu diye sonralardan duruldum biliyorum çünki qeliceqini :)
bülent abimden ince tüyolar.. helalll :notworth:
bu iyi :smartass:
:merhaba: dikkati de elden bırakmamak lazım :)
kızın seni araba sürerken daha cok beğendiğini aklından çıkarmaya çalış, faydalı olur, yada 1-2 gün taxi ye takıl sonra cesaretin aniden gelir :)
tebrik ederim kardeşim sen şimdi bu topik'i bir yere kopyala 10 yıl sonra oku ve kendi kendine gül hayat her şeyiyle yaşamaya değer.
2 yıl evlılıkten sonra görüşelim
Böyle bir durumda olduğun için çok şanslısın. :)