Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam o torbanın içini açıp baktın mı? o torbanın içine formayı sen mi koydun? futbolcuya o poşet verilirken başında mıydın? o verilen sözlü ve yazılı ifade de sorduğum sorunun cevabı yok hususi dinledim çünkü oradan biliyorum..bizim halkımızın klasik özelliği birşeye bağlandıklarında nedense o en iyisi oluyor yahu insanlar babasına bile güvenmez iken hayatlarında belkide hiç görmedikleri bir adama nasıl bu kadar güvenirler..ben galatasaraylıyım ama hiçbir yönetici şike yapmamıştır yada böyle bir olay olduğunda kesinlikle olmadı demem çünkü nerden bileyim babamın oğlu değil sonuçta herkesin iç dünyası farklı adam dışarıdan melek olabilir ama içinde kimbilir neler var..mahkeme heyeti Aziz başkana soruyor aylık gelirin ne kadar? Aziz başkan 30 bin TL. diyor sana soruyorum sence Aziz başkanın aylık geliri 30 bin TL. mi? bu söylediği yalan mı doğru mu?ayrıca her takım kendi içinde ayrıcalıklıdır ama aynı zamanda her takım eşittir..fenerbahçe galatasaray beşiktaş ı tutmanın hiçbir ayrıcalığı yok çünkü 3 ü de kalbur üstü takımlar genelde herkes o takımları tutar bunun neresi ayrıcalık? benim için İBB Kayseri göztepe altay hacettepe gibi takımları tutma ve sonuna kadar tutmak ayrıcalıktır eğer bu takımların her maçına gidiyor destekliyor malzemelerini satın alıyor ve kulübe maddi - manevi destek de bulunuyorsan o zaman ayrıcalıklısındır çünkü Türkiyede çok az olan kişilerin içine girmişsin demektir..
sen baktın mı? ben koymadım sen mi koydun? cevapları iyi dinle oku... ayrıca ben şike yapılmışsa bile yapanın ayıbıdır diyorum. biraz takip edersen Cas hakime ismet erkiner ne dedi? cevabı sana bırakıyorum...