Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon ve diğerleri çok temizmi zannediyorsun ? Eğer bu şikeyi yapan tek takım Fenerbahçe olsaydı bu takımlar ortalığı karıştırmazmıydı ? Eğer şike olayları olmasaydı lig kupası Trabzonun olacaktı neden hiç sesleri çıkmıyor neden çıkıpta isyan edemiyorlar hiç düşündünmü.. ? Galatasaray neden sessiz kalıyor ezeli rakibinin yaptıkları karşısında..? Nedense hiç sesleri çıkmadığı gibi bir de Fenerbahçe' nin yanında oluyorlar..
Arkadaşlar Bu tür yazılar sadece ayrıştırıyor site yöneticileri bu konuyu çoktan kitlemeliydi. Gereksiz açıklamalar yapılmaya başlanmış kimsenin kimseyi ikna etmeye ihtiyacı yok herkes kendi doğrularına inanabilir. Konu yargıda değil mi ? Ortamı germek sadece zarar verir. Bazen arkadaşlar arasında bile öyle kavgalar oluyor ki inanması çok zor. Sanki aynı ülkenin suyundan içip aynı ülke için sınırda nöbet beklemedik. Yarın bir kardeşimizin canı yansa bizimde canımız yanar ne Feneri ne Cimbomu ne Kartalı ne Trabzonu hepimiz aynı ülkenin çocuklarıyız.
sinan karşılıklı tartışma forumun genel amacı
ama seviye ve uslüp bozulmadığı sürece müdahale etmek istemiyoruz
yönetim bölümünde mümkün olduğu kadar konu kilitlemeyi son çare olarak düşünüyoruz
dikta yönetiminden çok biraz daha herkesin rahat etmesini istiyoruz tabiki sevgi ve saygı çerçevesi içinde
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri