Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işin peşini bırakmak istemiyorum ama araç benim üzerime kayıtlı değil...babamın üzerine...kendisi kırşehirde ceza ise ben ankarada kullandığım için ankarada yazılmış...
eğer mahkeme dilekçe vs ile ben uğraşabiliyorsam vekalet vs olmadan sonuna kadar gideceğim ama yok ruhsat sahibi şart koşuluyorsa babam uğraşmaz maalesef...
takres hiçbir şekilde hiçbir harç ödemiyorsun sadece sulh ceza mahkemesine gidip bir dilekçe yazman lazım(internet üzerinde bolca mevcut);aracın babanın veya amerikadaki michaelin üzerine olması problem degil tahminen en gec 15 gun icinde sonuclanır acılan dava fakat ben %100 haklı sebeple iptal gerektiren bir durum içindeyken hakim yapıcak bişey yok postahane gonderısını delil sayamayız diyerek aleyhte karar verdi işin kotu tarafı aynı yerden tekrar daha hızlı geçtiğim kararına varılarak 2.bir ceza daha geldi totalde 400 tl gibi bir tutar odedım.bana kalırsa itiraz et ancak peşinden herhangi bir suçtan plakana yazılacak cezayada hazırlan birkaç farklı arkadasımdada cezaya itirazdan sonra daha agır cezalar gonderıldı ustelik emniyette sizi kayıtlara bakmak istediginiz zaman avukatla bile gitseniz "mahgeme gararı lazım gardeşşimm " diyor.dediğim gibi bu konularda cok doluyumda bizim millete müstehak hepsi memuru gorunce abi demeye alışmış birkere.geçmiş olsun tekrardan hakkını mutlaka ara gevşemiş insan müsveddelerine bırakma kaybeden olsan bile....