Sayfa 1/5 12345 SonSon
84 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kızlarlayken hesabı kim ödüyor ?

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 38

Soru Kızlarlayken hesabı kim ödüyor ?

Arkadaşlar bu aralar maddi yönden eksilere gidiyorum. Bugünlerde sürekli kızlarla buluşuyom. Bir günde sabah öğlen akşam farklı buluştuklarım oluyo ve hesap sürekli bana kitleniyo

Önce biryerde oturuyoz hesap ödüyom sonra yemek yiyoz hesap ödüyom falan. Kalkarken hesabı hemen ödemeye gidiyom kızlar teklif etsede ben ödeyim diye kalkıp tamam öde diyemiyom Ve bir kızı ilk buluşmalarda nasıl alıştırırsam hayat boyu aynı gidiyo artık ben ödeyim bile demiyo benim ödüceğimi biliyo.

Size sorum hesabı sizmi ödüyorsunuz yoksa ortaklaşamı ödüyosunuz herkes kendi yediğini falan alman usulü Yani öğrenciyim sonuçta kurtarmıyo karşı tarafında anlaması gerekiyo ama bazıları anlayışsız hiç teklif bile etmiyolar ben ödeyim diye direk ödememi bekliyolar Cebim hep eksilere gidiyo yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Burak Kuşcu
    MyMoleskine shams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618
    Edilen teşekkür: 39

3 seneyi geçkin bir ilişkim var. ben de öğrenciyim. Çoğunlukla ben ödüyorum ancak kız arkadaşım da arada ödüyor. Pek sorun olmadı şimdiye kadar. Tutumlu çift olmak esas o konuda

Nasıl araba aldığında kilometre kilometre sayıp şu kadar yaktım, bakıma bu kadar verdim, yıkamaya şöyle ödedim sigortası bu kadar diye hesap yapmamak gerekiyorsa, kız arkadaşınla geziyorsan da para hesabı yapmayacaksın kafanda çok fazla

Anladığım kadarıyla birden fazla arkadaş edinmişsin. Sen farklı bir klasmanda oluyorsun. Bu bahsettiklerimden seni hariç tutaraktan sana müstehak diyorum

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı shams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 seneyi geçkin bir ilişkim var. ben de öğrenciyim. Çoğunlukla ben ödüyorum ancak kız arkadaşım da arada ödüyor. Pek sorun olmadı şimdiye kadar. Tutumlu çift olmak esas o konuda

Nasıl araba aldığında kilometre kilometre sayıp şu kadar yaktım, bakıma bu kadar verdim, yıkamaya şöyle ödedim sigortası bu kadar diye hesap yapmamak gerekiyorsa, kız arkadaşınla geziyorsan da para hesabı yapmayacaksın kafanda çok fazla

Anladığım kadarıyla birden fazla arkadaş edinmişsin. Sen farklı bir klasmanda oluyorsun. Bu bahsettiklerimden seni hariç tutaraktan sana müstehak diyorum
    Benim sevgilim değilki hiç biri sadece takılıyom takıl bırak icabı yani sevgilim olsa derim öde diye ama bide bazılarınla yeni tanışıyom falan nasıl ödetcemki utanıyom. Ödetsemde bidaha görüşmez benle erkeğe bak der bilmiyoki tek onla görüşmediğimi

Burak Kuşcu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618

Zaten sonradan değindim senin durum farklı ben kendi adıma cevapladım

Biz de öde demeyiz zaten de artık öyle bir muhabbet kalmadı aramızda ayıp olacak ben ödemezsem diye bir düşünce falan yok pek. Karşıda da öyle bir algı yok keza.

Tabi abilerimiz ablalarımız var burada evli barklı onlar ne der bilmem :O

Ufuk Orhan
    ufuk_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137
    Edilen teşekkür: 279

kamuran valla paü bu arabası olanı affetmiyorlar..

Burak Kuşcu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618

Alıntı ufuk_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamuran valla paü bu arabası olanı affetmiyorlar..
    dumlupınar ünide de kızlar teklif ediyormuş dediler geldim ama fakültede teklif edecek kız yok valla. (inşaat müh.)

salih zengin
    sarich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

1 günde 3 kızla takılacak kadar rahatsan hesabı ödetme konusundada rahat olman gerekiyo

8. Bu mesajı için 2 kişi sarich'ye teşekkür etti:

NHT ÖZCAN
    ntcn 17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 101

Bi taraftan fedakarlık meselesi.. ya gezmicen... yada tjeti satıp benim gibi fire motor alacan üstüne bide lpg ve km 170 kuruş yakıp sabah akşam dolaşacan kalan paraylada takılacan yada tek kişi ile takılacan daha ne desem başkan aklıma gelenler bunlar yapacak bişey yok
    İmza kurallarını gözden geçirdim

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kişiye göre değişir kamuran, ilk buluşmaları es geçiyorum

kimisi hesabı erkek öder der, kimisi hesabı erkek ödesin bende arada hediye alırım der (tabi o zaman karşı hediye almak gerekir, farkeden bişey yok ) kimisi ortak ödemek ister, kimisi dönüşümlü, kimisine yemek ısmarlarsın kahveyi o ısmarlar vs. vs.

işin özü alacağın cevap pek işine yaramayacak insanlar tek torna cihazından çıkmadığı için

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Kamuran kardeşim bir kız sana sürekli hesap ödetiyorsa ondan ne sevgili ne de eş olararak hayır gelmez. Sen ödemek istesen bile gururlu bir kız mutlaka bi yolunu bulur kendi de öder bişeyleri. Bi senden bi ondan. Olmadı iki senden bir ondan.. Ama hep sendense dediğin gibi ömür boyu sen verici taraf olursun.. Diğer yandan kısa süreli ilişkilerde çok da farketmez bu durum...

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

benle de çıksana paramı ödicek birileri olsa iyi olurdu

şaka bi yana sevgili olduktan sonra da paranı yiyosa - ki bence gerçekten bu kelimeyi kullanmak lazım - o kızla ne işin olur ki?

takılırken iş ciddiye binene kadar ödersin, sonra yüzsüzlüğe vurma safhasına gelirsin işte.

ben 7 senedir hiç sorun yaşamadım sevgilimle, öğrenciyken de çalışırken de herşey eşitti.

herkes yediğini ödesin güzel bişey değil ama.. 10tl tutuyosa 5-5 atarsın ya da 2. sefer 10tl'yi kız verir.

tabi bu biraz takılmaca zamanı için değil.

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Usta sen nasıl bişisin Nerden aklına geliyor böyle konular açmak

15. Bu mesajı için 3 kişi byspayn'ye teşekkür etti:

Ufuk Orhan
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137

Alıntı shams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dumlupınar ünide de kızlar teklif ediyormuş dediler geldim ama fakültede teklif edecek kız yok valla. (inşaat müh.)
    belki bizim okulun mühendislik fakültesi de oyledir..ama eğitim ve iibf fenalarda

Burak Kuşcu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618

belki bizim okulun mühendislik fakültesi de oyledir..ama eğitim ve iibf fenalarda
    şimdi anlaşıldı..o global bir problem ya. aah ah mühendislik cefakar bir meslekmiş.

Kamuran BİLGİN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Eğitim ve iibf okusam şu an çok daha farklı olurdu ortamım offff gittik arkeoloji okuyoz iibf ve eğitimde özellikle ikinci öğretimler fenaa

Hesap konusunda hiç bi kızla sevgili değilim takılıyoz. Ve bazılarınla ilk buluşmalarımız iş ciddiye binene kadar daha tanıma safhasında oluyoz ondan ben ödüyom. Yani beni centilmen biri sansın diye ama iş ciddiye binince arıtk iyice birbirmizi tanıyınca rahat oluyom aslında ama yinede yemeği ben ısmarlayım kahveleri senden içeriz diyemiyom Cebimde para yok gidiyom hesap ödüyom.

Birazdan partiye gitcem akşam kim bilir kaç tl hesap ödeyip çıkcam kızların içkisini

Zaten arabam 50 tlye 85 km gidiyo
    Konu SchweppeS tarafından (09/03/2012 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

kamuran burada sürekli kızlarla takıldığını belirtmiş
    ağanın eli tutulmaz kamuran mecbur ödeyeceksin
    Keyif BMW'Dir...

kürşat tokgözoğlu
    ktpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    14 az 415
    Edilen teşekkür: 45

ben kız arkadaşıma genelde hesap ödetmezdim.hep evinden alır evine bırakırdım... o da ara sıra benzine katkı yapardı. sen de benzine el atmalarını rica et
    GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG

Ufuk Orhan
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137

Alıntı SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğitim ve iibf okusam şu an çok daha farklı olurdu ortamım offff gittik arkeoloji okuyoz iibf ve eğitimde özellikle ikinci öğretimler fenaa

Hesap konusunda hiç bi kızla sevgili değilim takılıyoz. Ve bazılarınla ilk buluşmalarımız iş ciddiye binene kadar daha tanıma safhasında oluyoz ondan ben ödüyom. Yani beni centilmen biri sansın diye ama iş ciddiye binince arıtk iyice birbirmizi tanıyınca rahat oluyom aslında ama yinede yemeği ben ısmarlayım kahveleri senden içeriz diyemiyom Cebimde para yok gidiyom hesap ödüyom.

Birazdan partiye gitcem akşam kim bilir kaç tl hesap ödeyip çıkcam kızların içkisini

Zaten arabam 50 tlye 85 km gidiyo
    aynen bende keşke ikinci öğretim olsam diyorum..sabah gelen kızlar patates.. aksamcılar süsleniyor.en çirkinleri bile 1. öğretimlerden daha güzel

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bu işin rajonu da bu bea kamuran yapacak birşey yok hamama giren terler..sen hem hamama giriyim hemde klima olsun istiyorsun

Eray Şendil
    fiery_hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !
    Edilen teşekkür: 339

Konu fiery_hunter tarafından (12/03/2012 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
    ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

Sayfa 1/5 12345 SonSon