bazen senin yaşından şüphe duyuyorum klasik kamuran bey konuları
Forumda kıskanılacak hatta kıskanılabılırmı dıye dusunulecek son kısı kıskanmak.
Mert gozunu seveyım kardesım ıkıncı olma forum harbıden cekılmez sen yasça buyuksun sukunete davet edıyorum senı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yok abla o anlamda demedim türkçeyicümle anlamsız olmuş. Birde sinirlendiğim için yazdım öyle. Yahu konu açıyoz millet illa geliyo bişeyler diyo. Bu arada üşenmemişsin benim konudaki kelimeleri incelemişsin tek tek tebrikler
Şu mert sözge bana gereksiz konu diye yorum yapmış. Onun konularına bakıyomda sanki çocuk forumu gibi konular açmış. Yok en sevdiğiniz yemek yok en sevdiğiniz rakam gibi konuları var. Gelip birde benim konuma laf yapıyor. Yahu anlamadığım millet beni sevmiyo olabilir sevilmemek hoşuma gidiyo zaten orası ayrıEe benim güzel kardeşim madem sevmiyon niye sevmediğin adamın konusuna yorum yapıp konuyu yukarda tutuyosun ???
yeter kamuran yeter allah aşkına..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Genel anlamda baktığında ben Zeynel'in mesajını net bir şekilde anladım. Evet oarada harf hatası var ancak durum harf hatasından ziyade olayı nasıl algılamak istediğimiz ile ilgili. Ben Türkçe'nin iyi kullanılması konusunda hassas olduğum içinde senin mesajını inceledim. Emin ol işaretlediklerimden çok daha fazla hatan var o yazıda ancak bu kadarı yeterli diye düşündüm.
Ayrıca, burası bir forum. Forumların amacı paylaşımdır. Sen nasıl burada kafana göre istediğin gibi konu açabiliyor isen böyle bir hakkın var ise diğer kişilerinde açılan konular üzerinde o derece yorum yapma hakkı vardır. Tabiki bu yorumlar ve açılan konular forum kuralları dahilinde olmak zorundadır.
Yani kısaca özetlersek;
Herkes senin açtığın konuyu ve mesajı beğenmeyebilir,
Herkes iyi yorum yapmayabilir
O nedenle mesajında belirttiğin gibi "illa birşeyler yazıyo" veya " gereksiz" dedi gibi sitemkar cümleler maalesef bir anlam içermiyor. Ayrıca birisinden bahsederken bu veya şu gibi tanımlamalar yerine isim veya nickleri ile bahsedersen aradaki saygıyı da korumuş oluruz.
Keyifli forumlar![]()
Güzel fikirmiş ancak biraz daha durgun bir hayatı tercih eden biriyim. Başlığı açan arkadaş nispeten daha heyecanlı olduğundan o şekilde yazmak istedim. Başlığa uyum sağlamak için
Keyifli bir konu oldu bence ayrıcaKamuran kardeşim sinir yapmaya hiç luzum yok yaptığın yanlış bir şey yok zira.(sinirlerin gerildiği andan itibaren üslubundaki değişimi buna dahil etmiyorum. Onlar son derece yanlış.) Sadece herkesten yazdıklarını beğenmesini bekleyemezsin tek hatayı burada yapmışsın. Bu da nacizane benim fikrim.
Erkekte dekolte cüzdandır.Ne kadar çok açarsan o kadar çok talep görürsün
Çok iyimiş Mustafa![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri