hiç sevmiyom bu arapları ama çok çılgınlar ya habibipara bol tabi araba yıpranmış gitmiş umurlarında değil kaza yapsalarda o hızlarda ölümle sonuçlanmıcağını biliyolar maddi hasar umurlarında değil
![]()
Arabistanda çok yapıyorlar böyle daha önce çok izledim bunlardan.. Genelde toyotalar ile falan yapıyorlar..
hiç sevmiyom bu arapları ama çok çılgınlar ya habibipara bol tabi araba yıpranmış gitmiş umurlarında değil kaza yapsalarda o hızlarda ölümle sonuçlanmıcağını biliyolar maddi hasar umurlarında değil
![]()
30-35 sn arasında o hareket ne öyle yahu ruh gibi girdi çıktı![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
malım diyoooor....
Her TÜRK asker doğar
eski bir e 30 kullanıcısıyım bende çok yanladım yanlamanın babasını yaptığımı düşünüyordum ama bu videoyu görünce ben hiç bişi yapmıyomuşum onu anladım... ama bir insan canına bu kadar kast eder mi ya. ya arakadaki adama ne demeli. bir de o arabanın markası ne anlmadım aveo demişlr ama sanmam arkadan çeker bişiler olması lazım...
şakacı bunlar ya![]()
bu araplarda alkol satılmıyo,uyuşturucu zaten idam filan heralde.e ne içmiş bunlar peki?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bismillahirrahmanirrahim
daewoo kalos sedan bu araba orada bu şekilde satılıyor.
. yani bildiğimiz Chevrolet Aveo sedan.
Manyaklık bu yaa.
Abi bizim kuzene dedim bende ona derdim böyle araba kullanan yok diye ama varmışHemde ne önden gideni
Yalnız o bana şöyle dedi bunlarda iş yok arabayı dolduruyorlar 7 8 kişi binip yapıyorlar diye ne derece doğrudur bilmiyorum
Kıskandı herhalde
asdghjaksdlş
Sıcaktan bence sıcaktan başına güneş geçmiştir
Kafamda canlandırdım ama çok komik geldiböyle konuşmalar falan düşündüm gül gül öldüm
![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Crazy arab wheel change!!! - YouTube
bu manyaklarda lastikleri söküyor hey allahım bu kadar zenginlik vermişsin biraz da akıl verseydin de bunlara insanlık namına bişeyler yapsalardı...
çok kafa adamlar ya![]()
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri