bugün benim buruk bir günüm çünkü bugün babalar günü ve ben canım babamı 2 sene önce kaybettim bende bütün baba ve baba adaylarının babalar gününü kutluyorum babalarınızın kıymetini bilin
Bir baba olarak tüm kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Ben de tüm babaların gününü kutluyorum...Baba adaylarının ,baba aday adaylarının.......(uzayıp gidecek) .. öncelikle hayırlı bir kısmetle evlenip(baba aday adayları için) , hayırlısıyla çocuk sahibi olarak (baba adayları ve aday adayları için) baba ünvanını elde etmelerini diler,baba oldukları zamanda babalar gününü aile ve dostlarıyla beraber kutlamalarını temenni ederim...![]()
bugün benim buruk bir günüm çünkü bugün babalar günü ve ben canım babamı 2 sene önce kaybettim bende bütün baba ve baba adaylarının babalar gününü kutluyorum babalarınızın kıymetini bilin
evet dün sabah öpücükle uyandım (hergün Olduğu gıbı) oğlum bana gömlek almış) beklemnedık anda beklenmedik hedıye almak güzel oluyor bırda izizn veresede uyusak ama nerdeee
tüm babaların babalar günü kutlu olsun
Hhehheee o tadı başkadır bakalım bizmkide büyüyüp bizi öperek uyandıracakmı herkesin babalar günü kutlu olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri