Facede izleyemenla ıcın;
Facede izleyemenla ıcın;
Konu ZAK1980 tarafından (07/01/2012 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Nasıl bir şaka bu
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çarşı böyle ŞaKaLara KarŞı...![]()
hep bu japonların yüzünden böyle aletler icat ediyorlar sonra cık cıkabilirsen işin içinden![]()
Kusura bakmayında, Bunun şakası bile çok kötü. Ben pek böyle şakaları tasvip etmiyorum.
olayın espirisi geçenlerde iphone için çıkan bir uygulama. en güzeli örnekle açıklamak:
füze - YouTube
araba - YouTube
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bır ara cenaze namazı ne zaman dıye soran bırısı sımdı cıktı cıkacak dıye beklıyordum ama olayın aslı ögrenıldı.Gercı İzmırlı bır arkadas vardı o forumdan uzaklastırılmasaydı kesın sorardı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel, senin resimler biraz geç gelse Cenaze namazı kesin sorulurduSen çok çabuk koydun resimleri önce kimse göremedi ondan bende Mehmet'in face sayfasına girdim, Dedimki; İyi bari adam saldırıya uğramadan, cicişlerle yılbaşı partisini izlemiş dedim
![]()
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sizi gidi şakacılar
Ben de bugün uğramayı düşünüyordum, başlığı okuyunca ne oluyor felan dedim![]()
vay arkadaş teknolojiye bak ya![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
başlığı okuyunca ürktüm cidden.
sonra bi girdim cicişleri gördüm noluyo la tepkisi verdim
konulan resimlerde saniyeler aynı oluncada durumu anladım![]()
cenaze namazını ben KıLdırırım![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri