arkadaşlar herkes arabasıyla ve vayahut başka şeyler ilgili itiraf yazarsa çok eğlenceli ve güzel olur diye düşünüyorum![]()
arkadaşlar herkes arabasıyla ve vayahut başka şeyler ilgili itiraf yazarsa çok eğlenceli ve güzel olur diye düşünüyorum![]()
yolda punto gördüğüm zaman mutlaka kendi arabamla kıyaslıyorum o araba çok benimkinden çok daha güzel olsa bile içimden benimki de çok güzel diyorum![]()
itiraf ediyorum puntomu sattıkdan sonra Fiorino aldım. Aldıkdan sonra çok pişman oldum. Ama Fiorinonun konforu puntodan fazlaymış bunu fark ettim.
Artık Fiorinolu
itiraf ediyorum...BMW harici arabalar bana çok boş geliyor
peşin edit: BMW'm yok...
Keyif BMW'Dir...
daha güzel bi araba istiyorum ama puntoyada kıyamıyorumhiç satılmasın istiyorum hep bi köşede dursun arasıra kullanayım ediyim
sanırım ilk arabam olduğundan
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yenilerde gözüm yok ama eğer türkiyede kalıcak olursam 2-3 sene sonra 93 model civarı bir sl almayı planlıyorum temizini bulabilirsem tabiieğer amerikaya gidebilirsem 2003 sller 25k dan başlıyor ama 2011 mustangmi alsam karar veremedim hahaha
x3 kullandım 20-25 km sürüş konforu açısından hiç beğenmedim odun gibi bi arabaydı resmen
evet 184hp istanbula gidince denicembu haftasonu gidicektim ama yattı. normal test olarak vermezler sanırım bana 5.25 filan
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Puntom pert oldu. Ve yeniden Punto almayı da düşünmüyorum.
Ama itiraf ediyorum, hâlâ hergün birkaç kez bu siteye girip sanki Puntom varmış gibi forumu takip ediyorum... Her seferinde "bu benim rahmetliden iyiymiş, bu kötüymüş, ben olsam bööle yapardım.. gibi gereksiz yorumlar yapmaya devam ediyorum
Sanırım iyi değilim))
itiraf ediyorum eski puntomu sattıktan sonra kurtuldum diye sevinirken,1,5 sene sonra gidip punto evo aldım.bu araba lanetli![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
yolda gördüğüm tüm puntoların bu siteye üye olabilieceğini düşünerek bazen korna yapıyorum bazen selektör bazende öyle uzaktan bakıyorum... ama onlardada benim gibi sticker yok![]()
Her TÜRK asker doğar
itiraf ediyorum yanımda annem dahi olsa yolda bi punto gördüğümüzde kardeşş diyoruz hemen ikimizde v hatta siyah olan puntolara (öz kardeş diyoruz...)
Ben PuNtO'mla dertleşiyorum![]()
TSİ Jetta.
bende sürekli şunu mu alsaydım bu modelin eskisi bile daha mı iyi olurdu diye düşünüp duruyorumbol beygirli canavarları gördükçe(örnek polo gti
)
Puntomu seviyorum.. özellikle 2. puntomu çok seviyorum.. Ama gözüm hep dışarıda.. çok uzakta da değil belki ama para lazım para.. Ne audi ne bmw ne mercedes.. benimde gözüm sadece scirocco da..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
yolda özellikle tek kapı grande punto gördüğüm de izmirde t jet olmadığı için çok kırmızıda direkman drag moduna geçiyorumiçinden geçerim
trafikte puntosuna jant-lastik , xenon, değişik body kit, vs. falan yapmış puntolara özellikle yaklaşıyorum, yanlarından silme geçiyorumki bana bi kafa tutsalar diye![]()
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri