yolda özellikle tek kapı grande punto gördüğüm de izmirde t jet olmadığı için çok kırmızıda direkman drag moduna geçiyorumiçinden geçerim
yolda özellikle tek kapı grande punto gördüğüm de izmirde t jet olmadığı için çok kırmızıda direkman drag moduna geçiyorumiçinden geçerim
trafikte puntosuna jant-lastik , xenon, değişik body kit, vs. falan yapmış puntolara özellikle yaklaşıyorum, yanlarından silme geçiyorumki bana bi kafa tutsalar diye![]()
obsessed the red
günde iki buçuk saat yol gidip geliyorum. eve gelip yemek yedikten sonra biraz zaman geçince çıkıp biraz araba sürsem diye düşünüyorum, sonra hevesimi sabaha saklıyorum, ama kendimi zor tutuyorum. yakıt fiyatları böyle olmasa tutmam![]()
yorumları okuyunca içim ferahladı diyordum bu sorun sadece bende mi var diye ama bakıyorum herkes dost,arkadaş,aşık arabasıyla))
yolda giderken arkamdaki arabanın sürücüsü bayansa tedirgin olma ihtimalim artıyor![]()
itiraf ediyorum... geçenlerde sabahın köründe çankaya da bmw 330 cd nin arkasını kaydırarak yola cıkan bendim... uyku sersemi punto dan inip bmw ye binip gaza basınca istemeden oldu![]()
arabayı ilk aldığım zamanlar akşam evdeyken su içme bahanesiyle kalkıp 10 kere arabamı izlerdim, şimdi 5 e düştü
bide yanına her gittiğimde bebek sever gibi konuşuyorum onunla .
ıtıraf edıyorum.... 1.3 motorlu oldugundan fıorınoyu bıraktım. 1.6 105 ps fıorıno cıkınca gıdıp alcam![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
itiraf edyorum bende puntodan daha çok seviyorum fiorinoyu![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
her iki puntomu da çok sevdim.Hele seri 2 puntom hiç üzmedi beni.Onu kullanmak için çocuk gibi sabırsızlanıyorum.....
Gezgin Gp.
arabamı 3 aydır sevmiyorum
eşimde kullanmaya başladı![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
eğer zorunlu hallerde arabayla gidememişsem de mutlaka cebimde arabanın anahtarı olur
yoksa içim rahat etmez![]()
arabamı bazen babam aldığında akşam geldiğinde arabanın etrafında bakmadığım yer kalmıyor![]()
aracımın kapısını kilitlesem bile bazen 2 tur bile atıp kapıları kontrol ediyorum kapanmışmı diye![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri