hayırlı olsun ..
hayırlı olsun ..
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
gelen eksozların sadece bir kaçı... forum üyelerine b urunlerde 100%15 inidirim... performance exhaut yazan siyah egsoz favorim bu arada birde silincerli ister abart ister susturuculu sessiz kull. özellikli egsoz da yeni geldi onun resmi yok ama... onun fiyatı 150 tl
Performans / ucuz fiyata abart son susturucular sahibinden.com'da - 68156611
oncelıkle hayırlı olsun .
bana da yakın orası da en kısa zamanda gelmek istiyorum
ama acılısa is dolayısıyla malesefkı katılamıycam.
Hayırlı uğurlu olsun..
hayırlısı olsun inşallah... bende hafta sonları çalıştığım için sadece hafta içi 1 gün izinliyim o yüzden açılışa gelemem heralde ben beylikdüzünde oturuyorum bana yakın ama mutlaka uğrarım sonrasında aa hafta içi salı günü açılış yaparım dersende seve seve gelirim![]()
Her TÜRK asker doğar
Bol kazançlar Caner
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
arakdaşlar hepinize çok tşk ediyorum gelebilen herkesi bekliyorum... dükyan zaten faliyette ürünlerimizin hepsi geldi sadece açılış c.tesi günü ne zaman gelmek isterseniz beklerim...
hayırlı olsun
Hayırlı olsun allah utandırmasın.. bol kazanşlar..
Hayırlı ugurlu olsun, Allah utandırmasın...
caner bu arada küçük bir krokide koyarsan dükkan için bu tarafları bilmeyen arkadaşlar içinde iyi olur sanırım...
Her TÜRK asker doğar
hayırlı olsun
o taraftaki üyelerimiz için güzel bir gelişme
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hayirli ugurlu olsun..
hayırlı ugurlu olsun ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
caner hayırlısı olsun kardeş uğramaya çalışıcam yanına...
tşk ediyorum tolga abi yanına uğrucam diyen 2. arkadaşsın gerçekten çok memnun olurum bu numaram yarın gelmek isteyen tarif alamak isteyen arakaşlar arayabilirler yarın saat 16:00 ile 20:00 arası ufak bi eğlence ziyafet var herkesi beklerim ben... eşinizle arkadaşlarınızla gelin memnun olurum... amacım açılışda bişeyler satmak filan değil sadece yanlıl kalmayalım yeter... 0541 642 32 52 herkesi bekliyorum arkadaşlar firizköy emniyetin karşısı avcılar... F1 TUNİNG GAREGE
hayırlı olsun,allah bol kazanç versin
FIAT LINEA 1.3 EASY
Hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri