Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buseferde bozulursa sıfır telefon yada ucretı gelıyor.Ama sundan emın olurum dıyebılırım senın telefonu oyle bır saglam yapmıslardırkı artık bozulmaz benın nokıa6600 3.kez servıse gıttı sıfırını versınler dıye bozmaya ugrastım telefon bozulmak bılmedı artık bozulursa onlar dusunsun
Teknosa dan netten aldıgım telefonla ılgılı sıkayetımı ''Geyık'' kısmında yazmıstım,hızımı alamadım her 20 dk da bır Teknosaya maıl attım dun aksam ve facebookta kendı actukları dyvardakı her konuyada sıkıntımı yazdım hıc aramayan teknosa sabahın bır saatı aradı sorunlarımı dınledı pazartesı tekrar arayacagız sızı dedı maıl bombardımanından ve face bombardımanında fenalık gelmıs galıba kı aradılar durmak yok pazartesıde aramasınlar aynen devam salıda telefonla arayıp sızınde telefonunuzunda ıstemıyoırum telefonunuzu verın paramı dıyecem ne ulan bu paramla rezıl oldum .
Bu arada bu facede ıse yarıyormus yazın cıty dıreksıyonda yazmıstı arkadas sımdıde teknosa
bende telefonu elime alınca bozuk biyeri olsun diye dua ettim ama bişey bulamadım abi, keşke yapamasalardı.. ne güzel iphone nun yerini yapmıştım gelen parada direk oraya gidicekti dediğin gibi sanal ortamdan baskı yapmak işe yarayabilir, bi zahmet onlarda sattıkları ürünün arkasında dursunlar. insanları yaptıkları alışverişten soğutmak olmamalı işleri..