hocam Türk milli takımının başına Türk hoca lazım o anlar bizi ancak başkası anlamaz..ayrıca ben Hırvatistanı hiç beğenmedim öyle aman aman bir takım kesinlikle değil biz adam gibi oynasak kendimize güvensek her halükarda yenerdik..
Bu tür maçları 4 büyüklerin stadında oynamamak lazım artık.Hatta Bursada bile oynanmamalı.Ligdeki kirlendirilmiş rekabet milli takıma yansıyor. Futbola aç, mill tkım gittiğinde bağrına basacak şehirlere vermek lazım.Bursa böyle tepelere oynamadığı geçmiş zamanlarda orada yapılan hollanda,almanya maçını hatırlayın. Hakan şükür derki. Bursada öyle bir taraftar vardıki erkeksen oynama demişti.
İzmire, samsuna,urfaya,antalyaya verilmeli böyle hayati maçlar.
Seni tebrik ediyorum arkadasım çok güzel yazmıssın zaten bu fener olmasa türkiye nerelere gelecekte işte türkiyeyi düşünmedikleri için fenerbahçeden futbolcu alıyorlar çıkar oraya gs 11 ni dünya karması gelsin tokatlarsınız dimi?
söylesene bana gökhan kadar iyi oynayan sağ kanat futbolcusu emre gibi iyi bir orta sağ oyuncusu voılkan daha iyi bir kaleci.
okuyorum ama kusuruma bakma bir tek senin yazdığıunda dayanamadım ayıptır bee estonya maçında tvden izlemedim stada gittim zor dayandım ıslıklara ilk yarı bitti taraftara küfür ede ede evime döndüm 2 yarıyı izlemedim bile utandım türklüğümden.
Eser haklısın ama taraftar şunuda bilecek lig maçı yapmıyorlar sen destek vereceksinki oyuncu oynasın ama sen ıslıklarsan kusuruma kimse bakmasın 3 yemiş az yemiş derim. oynamamışlarmı iyiki oynamamışlar derim. futbolcu oynayacak ama baktın kötü gidiyor ıslıkla küfür et dahamı iyi oynar sence. veya sizce
şahsi takımlara inmeye gerek yok gs fb bjk meselesi değil bu konu ki o oyuncularımız gerçekten iyi oyuncular gökhan volkan bu ikisi Türkiyede şu anda alanlarında en iyileri ama bu maçta özellikle gökhan gerçekten döküldü..oyuncularımızın hepsi kötüydü gökhan gerçekten dökülüyordu ilk 2 golde yüzde yüz hatalı..burak 3. golde adamı resmen bıraktı adamda gitti bomboş attı..bekler iş yapmıyordu orta saha topu ayağında tutamıyordu arda adam akıllı aralara top atamıyordu daha neler neler say say bitmez ama şu bir ilginçtir hiddink sahamızda 2-0 yenildiğimiz maçta tek hamlesi 2.yarının başında gökhanı soktu oyuna sona doğru da umut bulut ve M.topal..bu mu yani hamle bu mu oyun izleme??? yuh dedim ya onca yıllık teknik direktörsün...
Konu tayfux tarafından (12/11/2011 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
bu fenerlilerin alayı çirkef iyi oldu taraftarın küfrettiği volkana bidaha ayak basmaz arenaya
he bu arada dun yapılanların tamamen fenerbahce psıkolıjısı altında ezılmıs taraftarlarda kaynaklandıgını dusunuyorum. volkan emre sabrı arda sutten cıkmıs ak kasık degılle. hepsının zamanında yaptıgı hos olmayan hareketler vardı.olacakktırda netıcede onlarda ınsan.
ben dun volkanın yerınde o kalede olsam döner arkamı sadece formamdakı ay yıldızlı kısmını oper basıma koyardım. anlayan anlardı. gerısı fasafıso.
aynı stadta aynı kalede volkanı rakı sısesı ıle öldurmeye calısmadılarmı??? volkan yıne gıdecek 7 aralıkta arenaya yıne takımına yakısır sekılde oynayacak.
hata yapacakmı elbette. ne volkanın ne emrenın ne ardanın nede sabrının nede bır baska futbolcunun dun aksamkı oyunu ne ılk kotu futbolu nede ılk hatalı pas verıslerı ve sonuncuda olmayacak.
bu adamlar gectıgımız 5 yılın ve onumuzdekı 5 yılın bu mevkıdekı oyuncuları.hepsının tek baslarına nasıl futbol oynadıklarını hepımız bılıyoruz.bundan sonrada ıyı oynayacakları macları gorecegız. oyuzden teknık dırektoru ıcımızden hırslı dısıplınlı ve basarıya ac bırısı olarak secmelerı halınde TURK MİLLİ FUTBOL TAKIMInın nerelere gelebılecegını gormemız uzak olmayacaktır. gercekten kalıtelı futbolcularımız var.
sorarım herkese kım kalesınde VOLKAN DEMIREL olsun ıstemez turkıyede. kım ARDA TURANı ıstemez takımında. o yuzden bu futbolculara sahıp cıkmamız lazım. yoksa sonları tuncay gıbı mesut gıbı olacak.
Bu takımı ıslıklarım arkadaş. Bu benim demokratik hakkım. Emre Belezoğlu'nun kaptan olduğu takımı yeri gelir yuhlarımda. Hep taraftar suçlu değil mi! Emre, Volkan, Arda'da kendine bakacak beni milli takımda bile niye yuhluyorlar diye düşünecek. Milli takımın teknik direktörü de bakacak insan kendi milli takımını niye yuhlar diye düşünecek. Bu takım niye bu kadar uyumsuz, ruhsuz diye düşünecek.
Milliyetçilikse askerlikten kaçmadım, imkanım varken torpil yaptırmadım. Gittim Şırnak'ın dağlarında askerlik yaptım. Vergimi kaçırmadım. Ülkemi seviyorum. Benden milliyetçisi yok.
İsterse Messi olsun. Milli takım kaptanı seyirciye küfür edemez arkadaş. Çıkarsın maçtan oynamazsın, protesto edersin milli takımı bırakırsın ama küfür edemezsin.
Son olarak Atamın sözlerinden alıntı yapim.
"Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
milli takım kaptanı seyirciye değil sadece orada bulunan bırkac capulcuya kufretmıstır. lutfen tum halkımıza kufretmıs gıbı uzerımıze alınmayalım.
evet haksızdır emre,volkan.. bunu kabul edıyoruz. ama sporcunun o ankı psıkolojısını de goz ardı etmemek lazım.
bence yapmaları gereken tek sey formalarında bulunan ay-yıldızı opup alınlarına goturmelerıydı. bu orda bulunan protestoculara ıyı bır cevapolurdu dusuncesındeyım..
taraftarların işledikleri suçlardan ötürü hiçbirşey yapılmaması tribünleri i t kopuk la dolmasına neden oluyor işin açıklaması bu...
bjk sıtadına kapı krarak giren taraftarı oturtup çıkışta salmasalar ve tek tek nezarette bi gece tutsalar..
kale arkasında küfür eden leri staddan salmayıp tek tek orada bi gıdıklasalar tv den teşhir etseler.. bunun gibi şeyler yapmak lazım aslında biraz faşizan davranmak lazım![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
arkadaslar gs ve bjk taraftarı diyorum ( kendilerini biliyorlardır okuyorlarsa) bir maçta hele milli maç ise taraftar ilk basta kendini bilecek futbolcuları bile demiyorum onlar zaten oyununun en iyisini oynamak zorunda kötümü oynuyor yuhalanmayacak öyle bir destek verecekki o taraftar kötüyü iyi edecek şekilde ama küfürle yuhalamayla olmaz. ben bunu bilirim. diyelimki her hareketiyle her davranışıyla kötü bir erkek veya kız evladınız var konusarakmı döverekmi düzeltirsiniz ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri