geçmiş olsun vallahi böyle bi ********lik adilik olamaz. benimde geçen gün küçük bişi ama yeşil sibop kapaklarımı çalmışlardı...
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
bunları yapanlar bence sizi tanıyor.
yani size düşmanlık besliyor.
isteyerek yada istemeyerek birilerine zararınız oldu mu?
bi düşünün isterseniz.
Arkadaşlar bunlar vatan haini bunlara ALLAH akıl fikir versin diyecek birşey yok .
abi geçmiş olsun mahallede seni çekemeyen olabilir bi de sen de ses sistemi var ya sesi açıyon diye falan gıcık olan olur mu oluyo öyle çekemeyenler
eray kardeşim geçmiş olsun. konuyu gördüm gerçekten çok üzüldümbunları yakalayacaksın eşşek sudan gelse bile kar etmeyecek ve Allah yarattı demeyeceksin
nazarada geldin gibime geliyor. arıyacam seni çok canım sıkıldı.
Bu nasıl bir zihniyettir yaa. Çok geçmiş olsun.
yok kardeşim ya bugüne kadar mahalleye müzik sesi hiç acık girmedim ondan öyle bi ihtimal yok hiç
teşekkür ederim abicim aynen öyle düşünüyorum ama insanoğlu işte çoğu yapılana anlam veremediqimiz gibi bunada anlam veremiyorum..
saolasın bende hala anlamış değilim..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Geçmiş olsun kardeş..Ne dangalak insanlar var![]()
çok geçmiş olsun bunlar anası babası belli olmayan ş erefsizler
son of bitch olmak zor zanaat eray,mahallende bunlardan mevcut,dua et çizmemişler yoksa dahada üzülürdün kardeşim...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri