Valla ben elimde olan imkanlardan denediğim araçlar üzerinden konuşuyorumarabama çok iyi bakarım, severimde. Ama Bravo'nun yaptığı sesleri duymamak için gerçekten sağır olmak lazım. Yada arabaya aşık olmak lazım
O yüzden arkadaş alırsa filan hayal kırıklığına uğramasın diye yazıyorum yani. Her araba ses yapar. Ama bi Golf bi Jetta bi Focus, Bravo kadar yapmıyor. Bende Jazz var. O bile rüzgar sesini daha az alıyor Bravo'ya göre. Ayrıca yol sesi almadan bahsetmemiştim.
Tıkırtı ve rüzgar sesinden bahsettim. Yol sesini alıp almaması lastiğe bağlı biraz. Benim araç çok az alıyor. Lastiğim sert çünkü. Michelin taksam almaz sanırım. Yol sesi konusunda iyi Bravo. Ama eksik yanlarıda çok. Panik frende aks ağırlığının dengesiz olması sebebiyle sağa sola savrulması (ESPsiz araçlarda), Rüzgar sesi alması, Koltukların, konsolun ses yapması. Yani bunlar düzeltilebilecek şeyler aslında. Extra fitillerle, koltuk birleşme yerlerine yapılan eklerle filan ama işte uğraşmak isteyene tabi. Tek hayati hatası şu aracın aks ağırlık oranları %65e %35 gibi birşey olması lazım, frene bastığınızda ön aksa gelen baskı %80lere çıkıp arkayı havalandırıyor. Diğer türlü iyi araba yani
![]()
Yer imleri