Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Hayat devam edıyor....

Eray Şendil
    fiery_hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar deprem sonrası aracımı perte cıkarınca ordan gelecek para ıle yenı bırseyler almalıım....
    1.sı: aracımda yenı deger klozu vardı kaskoda sızce bugunku satıs tutarını gerı alabılırmıyım???
    2.sı: 40000-45000 aralıgında bır arac almak ıstıyorum... c segment olmalı. bıkac arac buldum dun.. yenı astra otomatık 2011 115 ps 41000 tl beyaz 11000 km de...... 2010 toyota corolla 1.4 d4d elegant 44000 tl.... sıfır honda cıvıc premıum lpglı( honda takıyor) manuel 45700 tl.. kıa cerato otm. lpglı( servıs takıyor) 41500 tl( en ust donanım)... mazda 3 1.6 sıfır km lpglı full 45000 tl.. bırde astra sedan dızel classıc 46000 tl....
    sız olsanız hangısını secerdınız....

cok geçmiş olsun.. aracın sıfır arac ve ilk senesiyse kloz varsa bugünki sıfır satıs fiyatını öderler bilgin olsun.
    ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

Valla ben elimde olan imkanlardan denediğim araçlar üzerinden konuşuyorum arabama çok iyi bakarım, severimde. Ama Bravo'nun yaptığı sesleri duymamak için gerçekten sağır olmak lazım. Yada arabaya aşık olmak lazım O yüzden arkadaş alırsa filan hayal kırıklığına uğramasın diye yazıyorum yani. Her araba ses yapar. Ama bi Golf bi Jetta bi Focus, Bravo kadar yapmıyor. Bende Jazz var. O bile rüzgar sesini daha az alıyor Bravo'ya göre. Ayrıca yol sesi almadan bahsetmemiştim. Tıkırtı ve rüzgar sesinden bahsettim. Yol sesini alıp almaması lastiğe bağlı biraz. Benim araç çok az alıyor. Lastiğim sert çünkü. Michelin taksam almaz sanırım. Yol sesi konusunda iyi Bravo. Ama eksik yanlarıda çok. Panik frende aks ağırlığının dengesiz olması sebebiyle sağa sola savrulması (ESPsiz araçlarda), Rüzgar sesi alması, Koltukların, konsolun ses yapması. Yani bunlar düzeltilebilecek şeyler aslında. Extra fitillerle, koltuk birleşme yerlerine yapılan eklerle filan ama işte uğraşmak isteyene tabi. Tek hayati hatası şu aracın aks ağırlık oranları %65e %35 gibi birşey olması lazım, frene bastığınızda ön aksa gelen baskı %80lere çıkıp arkayı havalandırıyor. Diğer türlü iyi araba yani

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

yorumlar ıcın sagolun arkadaslar... bu arada yenı deger klozum var... aracın yenısının lıste fıyatı 47700 bayının son verdıgı rakam 46100 tl sanırım gerı donus bu fıyat aralıgında olacak..... esımle yaptıgım konusmalar sonucunda sanırım ben cooook yersemde zamanında cruze sedana karar verdım gıbı... 37500 tl cruze sedan su an balıkesırde.... 39900 den ındırdık bu fıyatı... 1500 tl lpg ... 39000... cebıme bıraz nakıt kalsın ıstıyorum... kotu gun parası, depremde bunun acısını cok yasadım... ayrıca cruze opsıyon doluluguylada su an bu fıyatıyla tek pıyasada.... tek sıkıntım nakıt su an... ancak bayı eger sıgorta sırektının odemesının kesın olduguna daır bır bılgı olursa noter vekaletı ıle( sıgortadan gelecek paranın bayıye verılmesı ıle ılgılı bıır vekalet) aracı parasını almadan teslım edebıleceklerını soyledıler.... bırde bu araca rakıp, 1600 kmde 2011 85 ps dızel fluence buldum bayıde kaza vuruk yok 39900 dedıler... ama onda ılla nakıt gerekıyor.... bakacagız duruma.... yorumlar ve gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur ederım..... bu arada 2011 sıfır cıtroen c4 dızel var 43500 e...... berbat arada kalma durumu hala devam edıyor ........
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

yeni cruze sedanın tipi donanımı cok güzel ama bakım masrafları yakıtı vs ne olur ilerde ?

Eray Şendil
    fiery_hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar ıcın sagolun arkadaslar... bu arada yenı deger klozum var... aracın yenısının lıste fıyatı 47700 bayının son verdıgı rakam 46100 tl sanırım gerı donus bu fıyat aralıgında olacak..... esımle yaptıgım konusmalar sonucunda sanırım ben cooook yersemde zamanında cruze sedana karar verdım gıbı... 37500 tl cruze sedan su an balıkesırde.... 39900 den ındırdık bu fıyatı... 1500 tl lpg ... 39000... cebıme bıraz nakıt kalsın ıstıyorum... kotu gun parası, depremde bunun acısını cok yasadım... ayrıca cruze opsıyon doluluguylada su an bu fıyatıyla tek pıyasada.... tek sıkıntım nakıt su an... ancak bayı eger sıgorta sırektının odemesının kesın olduguna daır bır bılgı olursa noter vekaletı ıle( sıgortadan gelecek paranın bayıye verılmesı ıle ılgılı bıır vekalet) aracı parasını almadan teslım edebıleceklerını soyledıler.... bırde bu araca rakıp, 1600 kmde 2011 85 ps dızel fluence buldum bayıde kaza vuruk yok 39900 dedıler... ama onda ılla nakıt gerekıyor.... bakacagız duruma.... yorumlar ve gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur ederım..... bu arada 2011 sıfır cıtroen c4 dızel var 43500 e...... berbat arada kalma durumu hala devam edıyor ........
    şirket sana bi mutabakat formu göndericek onun üzerinde rakam yazıcak ama bu rakama itiraz etme hakkın var. öyle bi durumda bayilerden fiyat teklifi al yazılı olarak bunları ekspere götür tekrar değerlendirmeye alıcaklardır. aklında bulunsun.. eksperler genelde en düşük fiyat ve en yüksek fiyatın ortalamasını alarak sana rakam teklifi sunarlar ama kabul etmemek senin elinde..
    ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

abi cruze gerek donanımı gerek tasarım olarak çok iyi bir araç...ama yakıt tüketimi ve gerek sorunları olsun pek tercih etme derim...internette bir sürü şikayet var o araç hakkında...
    sen boş donanım bile olsa dizel bir araç tercih et bence...
    Keyif BMW'Dir...

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

O fiyata Sıfır dizel Focus Collection alınabiliyor. Hem stabil hemde dizel bir araç. LPG sistemine çok gıcık olduğumdan ille de dizel diyorum

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

abi çok çok geçmiş olsun tekrardan.
    40 liraya kadar çıkcan tahminim,ancak elinde nakitte istiyorsun. lpg taktırmayı düşündüğüne göre benzinde tercih edilesi: Hyundai Accent BLUE tavsiye ederim babam kullanmakta performansından çok memnun yazın 32.5 e almıstık. Dizelleride 41 lira falan ama müthiş performanslı dizelleri. ayrıca hyundai 5 yıl garanti veriyor alt takıma.
    Elentralarda çok güzel ancak fiyat hakkında fikrim yok

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

arkadaslar 2011 cıtroen c4 comfort donanım 1.6 dıesel 92 ps bursa bayınde buldum... 44000 e el sıkıstık kaparoyu verdım... kaskodan param gelene kadarda bekleyecekler... beyaz renklı.... hyırlısı olsun artık 1 yılda 4. arac oldu...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Sayfa 2/2 İlkİlk 12