Nerede oturyorsunuz ankarada? yakın biye çıkar belki bilenlerden![]()
arkadaşlar ankarada oturuyorum içim acıyarak eşime direksiyon dersi verecem
fakat ankarada trafiksiz boş geniş alan bulamadım ankara oyle bir yer biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
buarada arabam için dua edin![]()
Nerede oturyorsunuz ankarada? yakın biye çıkar belki bilenlerden![]()
yozgat bulvarıyeterince geniş
![]()
Keyif BMW'Dir...
aynen forumun orası Hemşerim![]()
ankara dikmende oturuyorum yozgat bulv trafik vardır boş alan istiyorum sonuçta hiç bilmiyor kullanmayıilginiz için teşekkur ederim
Trt nin arkasında göl var odtünün adını unuttum, hatta buluşma da düzenlemiştik 2008 de orada geniş bi alan olması lazım topraktı sanırım trafik yoktur![]()
Çukurambar pazar yerı bos alan Cukurambar Livanın karsısı aracı kaldırma 1.2 vıtes ıcın uygun Çarsambaları pazar var yanlız
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
geçmiş olsunn![]()
TSİ Jetta.
zeynel ve arkadaşlar çok teşekkur ederim uzun geniş trafiksiz yol yok sanırım yinede yapacak bişey yok köyemi giferiz bilemiyorum off offf![]()
O saatte her yer boş
Akşam çalışacaksanız Çiğdem Mahallesinde çalışabilirsiniz. Size de yakın. Yokuşu boldur, dur kalk yapmaya idealdir. Trafiği sakindir. Kimse kimseye korna çalmaz, sıkıştırmaz.
Akşam 20:00 ye kadar insanlar evine gider sonra sokaklarda kimseler olmaz. Işıklandırma da iyi sıkıntı olmaz.
ya canım hemşerim al yengeyi istediğin zaman hipodruma git... en geniş en boş alan orası bir ankaralının bunu bilmemesi doğru değil bencem... her ne kadar ist. da olsam da 21 senem geçti güzelim ankaramda....
hipodrumun 2 ana giriş kapısı var birisi migros karşısında birisi thy bilet satışının karşısından kazım karabekir cad. tarafı... ama 2 sinden de giremessen devlet demir yoları tarafına dolaş aracınla o tarafta giriş kapıları var kucuk kapılar araç girişleri için... dikmendeysen yakın sana hem hipodrum... yani (AKM)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri